SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Maskarában, két keréken

Családinet [cikkei] - 2022-02-15
Jelmezes kerékpáros túrára hívja a kerekezőket a Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség két megújult útvonalon is. Február 19-én a Budapest-Etyek útvonalon, 26-án pedig a fővárosból Szentendrére indul a maskara karaván.
Maskarában, két keréken

Még javában tart a farsangi időszak, amit hagyományosan a vidám lakodalmak, bálok, mulatságok jellemeznek. A Magyar Kerékpáros Turisztikai Szövetség (MAKETUSZ) ezúttal a maskarás biciklizést is a farsangi mulatságok közé sorolja és várja a jelmezes kerekezőket két, nemrég megújult kerékpárúton, a fővárostól Etyekig illetve Szentendréig tartó szakaszon. A túrán a részvétel ingyenes.

A 27 km hosszú Etyeki-kör találkozója - és a visszaérkezés helyszíne - február 19. szombat, 10.30-kor lesz a Sipospack telephelyén, Herceghalom, Zsámbéki út 11./A szám alatt, ahol lehetőség van parkolásra is az autóval érkezőknek.

A Szentendre-kör szintén bárki számára teljesíthető, 24 km hosszú. Találkozó 26-án  szintén 10.30-kor az Omszki-tónál és egy pomázi kitérővel a cél Szentendre, majd vissza a budakalászi Sportcsarnokhoz.
A szervezők mindenképpen számítanak arra, hogy a bringázók jelmezben érkeznek.

Etyeki FB esemény itt, a szentendrei pedig itt található.
 
A maskarás kerekezés a VEKOP-4.1.1-15-2017-00005 számú, Budapest-Balaton kerékpáros útvonal első szakaszának fejlesztése illetve a VEKOP-4.1.1-15-2016-00001 azonosító számú, Budapest-Szentendre szakasz infrastruktúrájának fejlesztése projektekhez kapcsolódóan, a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

Nyitókép: Etyeki FB esemény

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja