SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Deborah De Luca visszatér a siófoki Plázsra

Családinet [cikkei] - 2022-08-23
A balatoni bulizás epicentrumában a hétvégén berobban a nyár legszínesebb bulija és másnap ismét egy világsztár lép majd fel a Plázs Nagyszínpadán: érkezik Deborah De Luca!
Deborah De Luca visszatér a siófoki Plázsra

Augusztus 26-án pénteken érkezik a homokos beachre a nyár legszínesebb partija, a Holi Beach Balaton, ahol több mint 20 fellépő váltja majd egymást a különböző helyszíneken. Az eseményen idén először ad élő nagyszínpados koncertet T.Danny a Plázson. A komoly rajongótáborral bíró ifjú énekes-rapper pillanatok alatt hódította meg a nézőket és vált a fiatalok egyik kedvencévé.

Szombaton "Nápoly techno királynője", a világ legjobb DJ-i között számon tartott Deborah De Luca mozgatja meg a Plázs közönségét. Deborah szettje előtt Mateo & Spirit melegítik be a nagyérdeműt, majd két helyszínen folytatódik a buli hajnalig. Az Arénában Space 92 diktálja az ütemeket, a hazai frontot pedig Shabaam és Episode1 erősíti, míg a beachen Lenny Lenoks és Lerm állnak majd a pult mögé.

Augusztus 27-én a Wannabe Beach búcsúzik a 2022-es szezontól a Music Teraszon, ahol hétről-hétre együtt merülhettünk el a múlt páratlan hangulatában.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja