SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Még több koncerttel és megújult nagyszínpaddal vár idén a siófoki Plázs

Családinet [cikkei] - 2024-04-08
Megérkeztek az első hírek a balatoni nyár epicentrumának számító, immár 9. évébe lépő siófoki Plázsról. Idén a tavalyinál is hosszabb szezonra, ebből következően pedig még több élvonalbeli fellépőre és "átbulizott" hétvégére számíthatunk. A technikailag és külsőleg is teljesen megújult, fesztivál színvonalú nagyszínpad ráadásul tovább fokozza majd a koncertélményt. Érdemes már most beírni a naptárba: a pünkösdi hosszú hétvégén újra felpezsdül az élet Siófokon és kezdetét veszi a Plázs 2024-es szezonja, méghozzá több ingyenes nagykoncerttel.
Még több koncerttel és megújult nagyszínpaddal vár idén a siófoki Plázs

Tavaly rekordszámú látogatót vonzott a Plázs, május 17-én pedig már a 9. szezon startol

Immár 9. éve, hogy a siófoki Plázs minden nyáron a kikapcsolódás fellegvára minden korosztály számára. A Siófoki Nagystrand közepén elterülő homokos strand napközben a vízparti pihenés változatos lehetőségeit kínálja, az esti partik és koncertek pedig a hazai elektronikus és pop-rock-hip-hop szcéna legjobbjait sorakoztatják fel.

Tavaly mintegy 315 ezer látogatót vonzottak az események, idén pedig jó eséllyel ezt a csúcsot is sikerül majd megdönteni, hiszen a 17 hétvégén több mint 35 koncertet láthatunk majd. A nagy visszatérők mellett, mint például Azahriah, Majka, Rúzsa Magdi, Edda, Neoton, Dzsúdló, Krúbi, Horváth Tamás, Follow The Flow, BSW, Kowalsky meg a Vega, több produkció is debütál majd a technikailag és külsőleg is teljesen megújult fesztivál színvonalú nagyszínpadon, ahol az egyébként is páratlan hangulatú balatoni koncertélményt hatalmas led falak teszik még lenyűgözőbbé.

Pünkösdi nyitóhétvége – ingyenes koncertekkel

Idén Siófok város és a Plázs együttműködésében valósul meg a pünkösdi nyitóhétvége május 17-20. között a Siófoki Nagystrandon. Családi és szabadidős programkavalkád vár minden érdeklődőt a Nagystrand területén, a szezonnyitó változatos zenei programjai pedig a Plázs megújult nagyszínpadán kapnak helyet. A napközbeni programokat és gyerekműsorokat követően pénteken a Blahalouisiana, szombaton a Hooligans, vasárnap pedig a TNT ad ingyenes koncertet.
 
A koncertekkel nem ér véget az élet a Plázson, ugyanis szombaton több helyszínen, a hazai dj élvonal viszi tovább a hangulatot a Plázs Grand Openingen, míg vasárnap Dj Dominique és a Fergeteg party várja majd a bulizni vágyókat.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja