SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Buli, barátok, zene, egyedi hangulat: csúccsal zárt a SZIN

Családinet [cikkei] - 2022-08-29
A Tisza-parti fesztivál egyedi hangulata, a nemzetközi sztárok sora és a hazai zenei élvonal legjobb koncertjei a járvány előtti hangulatot idézték Szegeden, sőt a látogatószám meg is döntötte a 2019-es korábbi rekordot.
Buli, barátok, zene, egyedi hangulat: csúccsal zárt a SZIN

Már az elővételes jegyeladásból kiderült, hogy hatalmas az érdeklődés az idei SZIN iránt, a bérletek a fesztivál előtt elfogytak, a szombati napijegyeket pedig már péntektől nem lehetett kapni. Egy frissen készült felmérésből kiderült, hogy a SZIN legnagyobb vonzereje még mindig és évek óta „a buli, a barátok, a zene és a fesztivál egyedi hangulata" – mondják a legnagyobb nyárzáró résztvevői.

A szervezők készültek is a nagyobb érdeklődésre. Egyrészt több beengedőponttal és a bejárat és kijárat szétválasztásával könnyítették meg a ki- és bejutást. Színesebb lett a fesztivál gasztronómiai kínálata is és a szolgáltatások sorával is követték a szervezők a nagyobb keresletet. A fesztiválon készült kutatásból az is kiderült, hogy a látogatók által leggyakrabban használt szolgáltatások a környezettudatossághoz kapcsolódnak, így magasan vezet a re-pohár és a szelektív hulladékgyűjtés. Az elégedettségre vonatkozó kérdésnél legtöbben a fellépők sorát, a szervezés minőségét és a fesztivál tisztaságát említették.

A nyári fesztiválszezonnak ezzel vége, de a SZIN szervezői már a következő évre készülnek. A legnagyobb múltú fesztiválunk 2023-ban lesz 55 éves, ez alkalommal egy kedvezményes ajánlattal készül az 55-ös szám jegyében: az idei zárást követő vasárnap 15.55 percétől az első 555 darab jegyet 25.555 forintért lehet megvásárolni. Amennyiben elfogynak a jegyek, további 55 órán keresztül 29.555 forintért lehet majd bérletet kapni az 2023-as, 55. születésnapját ünneplő SZIN-re. És már most beírhatjuk a naptárba: SZIN 2023. augusztus 23-26.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja