SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Strandok Éjszakája - Gyerekprogramok és éjszakai csobbanás a Lupán

Családinet [cikkei] - 2023-07-25
Július 29-én, a Strandok Éjszakáján már délelőtt 10-kor kezdődik a programsorozat a Budapest "mediterrán tengerpartján", a Lupán. Napközben a gyermekes családok, a napfürdőző strandolók és az aktív beach- és vízisportolók élvezhetik a homokos partot és a türkizkék vizet. Délutántól szolid partisorozat adja meg a hangulatot mindehhez, és ezúttal éjfélig csobbanhatunk a holdfényes nyári éjszakában.
Strandok Éjszakája - Gyerekprogramok és éjszakai csobbanás a Lupán

Július utolsó szombatja a hazai strandkultúra ünnepe és úgy tűnik, az égiek is azt akarják, hogy a nagy melegben mindenki a vízpart felé vegye az útját aznap. A Dunakanyar kapujában már nyolcadik éve minden meleg nyári nap a strandolók ünnepe, hisz' a Lupa - Európában is egyedülálló - élménycentruma egy új minőséget adott a strandolásnak és megannyi lehetőséget kínál gyermekes családoknak, a beach- és vízisportok rajongóinak, a napozós-pihenős nyaralóknak és az aktív strandolós-csobbanós látogatóknak egyaránt.
 
A Strandok Éjszakáján már 10 órakor kezdődik a programsorozat kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A gyermekes családokat a Lupa "családi paradicsom", az idén megnagyobbított terű Vidámpart várja. A gyermekek számára is élvezhető, sekély vizű strandszakaszokon és az árnyékolókkal védett parti részen minden adott egy családi nyaraláshoz. Ezúttal ez a helyszín a vízidodzsem, trambulin és ugrálóvár mellett megannyi további aktivitást tartogat a kisebb-nagyobb lurkóknak. Szakemberek segítségével lehet majd például tesztelni a Lupa kristálytiszta vizét, de felpattanhatunk a legújabb generációs OKAI elektromos rollerre vagy tesztelhetünk futócipőt is a „tengerparton". A Lupa Öböl strandi részén pedig egy Ninja Warrior pálya kínál megannyi izgalmat. (Azt csak zárójelben tesszük hozzá, hogy a Lupa idei nagy durranása, hogy a 12 év alattiaknak nem kell jegyet venni, ami a nagyobb családok számára - akár három gyerekkel érkezve - elég komoly kedvezményt jelent.)
 


És persze sorjáznak majd a homokos parton a beachsportok a szuper strandfoci-, strandröplabda-, strandkézi pályákkal, a vízen pedig minden is.
 
Délután 4-től beindul a szolid parti a Lupa Beachen, ami éjfélig adja meg a speciális hangulatot a mediterrán tengerparti díszletben. A hangulatfelelős lesz a napfényes estéből a holdfényes éjszakába nyúló jeles napon Bréda Bia, Metzker Viktória, Náksi, Nigel Stately és Matte.
 
A belépés 19 órától ingyenes, a kijelölt szakaszon éjfélig lehet csobbanni majd. A változatos Beach bárok pedig további, speciális programokkal és akciókkal várják a vendégeket a Strandok Éjszakáján.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja