SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Pénztárcabarát strandételekkel izzít a Lupa

Családinet [cikkei] - 2024-05-30
Június 1-től indul a strandszezon a Dunakanyar kapujában, a Lupán, ahol a természetes víz szerelmeseit várja a kikapcsoló, napfürdős-csobbanós feltöltődés, a családos strandolás, az aktív pihenés vagy a koktélozós lazulás. A jegyárak idén itt nem emelkednek és maradnak a tavalyi kedvezmények is, újdonságként pedig megjelennek a pénztárcabarát strand food-ok.
Pénztárcabarát strandételekkel izzít a Lupa

Bíztatóan melegszik az idő, az előrejelzések szerint június első napjára már 30 fokot is mutathat a hőmérő, minden adott tehát, hogy a Lupa felé vegyük az irányt. Ráadásul, a nyitónapon az első ötven vendég számára ingyenes lesz a belépés, és továbbra sem kell fizetni - egész szezonban - a 12 év alatti látogatóknak. A tavalyi jegyárak sem emelkedtek és ugyanúgy él az ifjúsági kedvezmény, mint a szépkorúak számára olcsóbb belépés, és a 16 óra utáni „sunset" jegy is 30% kedvezménnyel vásárolható. És jó hír, hogy a változatos büfékínálatban idén feltűnnek majd a pénztárcabarát strandételek is.

A Lupa páratlan élménykínálata pedig idén is csalogató. A Vidámpart a gyermekes szülők központja, ahol egy sekély vizű partszakasz és - többek között - vízidodzsem, trambulin és ugrálóvár teszi teljessé a strandélményt. Tavaly nagy sikerrel debütáltak a Lupán, idén új helyszínen, de változatlan lendülettel száguldanak és repkednek majd a Lupa vizén a Quadro Watersport különböző járgányai: a vízsugárral felemelkedő Flyboard, vagy a hasonló módon röppenő hátizsák, a Jetpack. Választhatjuk továbbá a vízen suhanó különböző eszközöket, mint az Óriásbanán, a Slider, a Crazy Ufo vagy az óriás Fánk. Persze, akinek mindez túl gyors, az egy meditatív SUP-olásra is benevezhet, de a merészebbek egy adrenalinszint-növelő csusszanást is bevállalhatnak az óriáscsúszdán. A homokos strandpályákon pedig ott a strandfoci, strandröplabda, strandkézi, amit csak akarunk. Mindemellett a Lupa-tó Öböl részén egy kedvezményesebb árú strandrész nyújt feltöltődést azoknak, akik a zöld füves tóparti hangulatot részesítik előnyben.

Továbbra is ingázik a nyitvatartási napokon a belváros és a Lupa között a Lupa busz, az autósok 1500 forintos fix árért parkolhatnak az ottlétük alatt, a HÉV-vel érkezőket pedig elektromos kocsik viszik a Budakalász megállótól a strand bejáratáig.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja