SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szenvedélyes Petőfivé vált Ember Márk (videóval)

Családinet [cikkei] - 2023-09-15
Nagy érdeklődés előzi meg a Petőfi Sándor x Szendrey Júlia kapcsolatát színpadra állító, formájában, műfajában és zenei világában is sokat ígérő szabadakarat >>>> című koncertszínházi előadást. Az októberben, csupán néhány előadásra színpadra kerülő darabhoz megérkezett az első klip, amiből kiderül: Ember Márk lánglelkű Petőfiként milyen szenvedéllyel éli meg a szerelmet. A videó a cikkben látható.
Szenvedélyes Petőfivé vált Ember Márk (videóval)

Végre ízelítőt kaphatunk az október 21-22-re beharangozott szabadakarat >>>> című előadás világából, egy frissen napvilágot látott klip formájában. „A klip a darab alaphangulatát, Petőfi x Szendrey felfokozott érzelemvilágát, Petőfi szenvedélyes szerelmét adja vissza, Ember Márk rendkívül szuggesztív jelenlétével és előadásában" – meséli Illés Gabriella, a TulipánTündér vezetője, a darab producere. A videó azonban csak egy szeletét mutatja be az amúgy szerteágazó történeti szálakat és zenei műfajokat újszerű módon összefonó előadásnak.

szabadakarat - plakát

A szabadakarat >>>> c. darabban - az alkotók szándéka szerint - a közismert énekesek színpadi jelenléte, a koncertszerű előadásmód kiragadja a sztorit a hagyományos színházi előadások, musicalek konvencióiból. A fizikai színház eszközeinek segítségével olyan színpadi „szövetet" hoznak létre, amiben ugyan fellelhető az átélhető emberi történet, de a jelenetek ritmusa sokkal közelebb áll a mai fiatal generáció vizuális kultúrájához. A friss klip Furák Péter zeneszerző és Hujber Szabolcs szövegíró Ő már csak az enyém c. dalára készült, rendezte és vágta Drakulaoutoftown, operatőre Sas Márk. Előadó Ember Márk, a további szereplők Staub Viktória és Tóth Mátyás, akik a prózai Szendrey x Petőfi párost alakítják majd október 21-22-én az Erkel Színházban. Az előadás teljes zenei anyaga a hónap végén válik elérhetővé a digitális zenei szolgáltatásokban a produkció stratégiai partnere, a WMMusicDistribution terjesztésében.

Nyitókép: DRAKULA COLLECTIVE

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja