SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Itt a 2024-es Fishing himnusza, a Bohemian Betyars és a Platon Karataev vadonatúj dala, a Mezítláb

Családinet [cikkei] - 2024-01-03
Egy rendkívüli együttműködés eredményeként a fesztivál számára két igazán fontos előadó közös dala lett a 2024-es Fishing himnusza, amely szilveszter éjszaka, a magyar himnusz után debütált.
Itt a 2024-es Fishing himnusza, a Bohemian Betyars és a Platon Karataev vadonatúj dala, a Mezítláb

„Ez volt a legelső dal, amit megírtam, még tizenévesen, a fejemben, akkor még gitározni sem tudtam, csak szólt belül. Végül a Platonnal túlságosan más irányba indultunk el, de a dalt ettől függetlenül jónak tartottam, így 2020-ban, a covid alatt kerestem meg a Bohemian-t először a közös alkotás ötletével - azóta csináljuk a számot, hol kisebb, hol nagyobb lendülettel. Nagyon sokat jelent nekem az, hogy most megjelenik, de talán még többet az egész alkotófolyamat a Bohemian-nel, izgalmas megtapasztalás volt, főleg, hogy mi még soha nem csináltunk ilyet. Ha lett volna egy kvíz, hogy melyik két együttes csinálja közösen a következő Fishing-himnuszt, talán a Bohemian-Platon páros kapta volna a legkevesebb szavazatot, mégis úgy érzem, hogy egy homogén anyag született, mert ebben a dalban mindkét zenekar lépett egyet a másik felé, és emiatt olyan dolgokat is megengedhetett magának, amit amúgy magában már nem merne bevállalni. Az pedig végtelenül megtisztelő, hogy a 15 éves Fishing-től megkaptuk ezt a lehetőséget, amiért ezúton is hála!" – mondta el Balla Gergely, a Platon Karataev zenésze.

„Számunkra is izgalmas és új élmény volt együtt dolgozni Gergőékkel, hiszen más világból jövünk, viszont emberileg megvolt a kapocs, így a feladat már csak az volt, hogy zeneileg is megtaláljuk azt. Ennyi féle verzióját talán még egy dalnak se hallottam, mint ami ehhez készült az elmúlt három évben, de a végeredmény megérte. Talán majd pár év múlva vicces lenne kiadni egy kislemezt a dal minden változatával. Mindenesetre egy nagy utazásnak értünk a végére és szerintem mindkét zenekar sokat tanult belőle, amitől csak jobb dalszerzők lettünk." – tette hozzá Szűcs Levente, a Bohemian Betyars gitáros-énekese.

A legbarátságosabb fesztiválnak mondott Fishing on Orfű bérletei idén is nagyon kapósak, több, mint a háromnegyedük már gazdára is talált. A fesztivál zenei programját január 8-án teszik közzé, ekkor indul a napijegyek értékesítése is. A fesztivált június 26-29-ig szervezik meg Orfűn.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja