SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Képzőművészeti alkotásról nagyszínpadot elnevezni? Közönségszavazással?? A Fishingen simán!

Családinet [cikkei] - 2024-02-20
A Fishing on Orfű az egyetlen könnyűzenei fesztivál, ahol immáron sokéves hagyomány, hogy a közönség véleményét is kikérik fontos döntésekben. Legyen szó akár a fesztivál időpontjáról, a védőoltáshoz való viszonyuláshoz, vagy - immáron 2015 óta - a nagyszínpadok nevével kapcsolatban, a közönség hallathatja a hangját.
Képzőművészeti alkotásról nagyszínpadot elnevezni? Közönségszavazással?? A Fishingen simán!

A legnagyobb zenei helyszíneket Orfűn nevezték már el Kovács Ákosról, Safranekről vagy Liszt Ferencről, volt már Boldogság, te kurva, Tasmán ördög, FishingLaci vagy Vízipók-csodapók és hívták már Eszik a dönert a nagyorrú lányoknak, Bolyhosorrú Köntöslopónak vagy Goodbye Koalának is. A korábbi tematikák (a teljesség igénye nélkül: elhunyt zenészek, veszélyeztetett állatfajok, dalszövegrészletek / címek, mesehősök, képzeletbeli állatok) után idén képzőművészeti alkotásokra lehet szavazni.

2024-ben a Fishing fő nemzenei témája a képzőművészetek és a vizuális művészetek lesz, amire rengeteg érdekességgel, projekttel és pályázattal készülnek a szervezők. Ezek bejelentése előtt, első lépésben szavazásra invitálják a közönséget, hogy így segítsenek elnevezni a nagyszínpadokat. A szavazás csütörtökig tart a fesztivál Facebook-oldalán, a résztvevők bérletet nyerhetnek, minden részlet elolvasható itt.

Fishing on Orfű: Nagyszínpad névszavazás

A Fishing 2014 óta, tehát pont tíz éve elővételben telt házas. Ez a hagyomány minden bizonnyal idén is folytatódik, hiszen az utolsó bérleteket árulják (több, mint 95%-uk már el is kelt) és a napijegyek is szépen fogynak. A maradék fesztiválbelépők és kempingjegyek elérhetők az alábbi linken.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja