SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

KONYHA akusztik a KKMH Rockházban

Kurcz Orsi [cikkei] - 2024-03-18
A szentendrei gyökerű, Szepesi Mátyás által vezetett háromfős Konyha zenekar, több mint egy évtizede ontja magából különleges hangulatú dalait, amelyeknek hiába minden sora személyes, ennek ellenére meghagyják a hallgatók saját történetei számára is a helyet, így teremtve ismeretlenek ezreiből zenei közösséget.
KONYHA akusztik a KKMH Rockházban

Mégis csak pár éve, 2019-ben jutottak el a szélesebb ismertségig - a közönségsikert a ma már milliók által dúdolt “Százszor visszajátszott” és “Földrevaló” című dalaik hozták el nekik – ma pedig öt albummal büszkélkedhetnek. Szerzeményeik – akárcsak egy valódi konyha – személyes térként működnek, észrevétlenül nyitva ki ajtajukat a megfelelő pillanatban, hogy a hallgató belekóstolhasson, szerethessen, sírhasson, velük vigadjon, vagy általuk veszítse el és találja meg újra önmagát.

Szepesi Mátyás, a dalszövegíró-frontember „konyhai beszélgetéseihez” a szív legmélyebb bugyraiból kínálja a bort, míg társai – Badics Márk dobos és Haller Dániel basszusgitáros biztos kézzel válogatják egyedi alapanyagaikat egyáltalán nem hétköznapi, modern popzenéjükhöz. Budakalászi akusztikus koncertjén a trió egész eddigi életművéből csemegézhet majd a közönség.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja