SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kóbor angyalok a Barba Negrában - Piramis koncert Budapesten

Kurcz Orsi [cikkei] - 2023-06-28
A Piramis zenekar - nem túlzás így fogalmazni - élő legenda, bemutatni senkinek nem szükséges, főleg nem az olyan lassan ötven éve megunhatatlan slágereket, mint a Szállj fel magasra, Ha volna két életem, Szabadnak születtem, vagy éppen a Becsület, amik július 8-án a Barba Negrában is egészen biztosan felcsendülnek majd.
Kóbor angyalok a Barba Negrában - Piramis koncert Budapesten

Legutóbb áprilisban játszottak a fővárosban, a P.Mobil jubileumi buliján teltházas aréna előtt, most pedig nyári turnéja egyik állomásaként érkezik a hazai beatkorszak megkerülhetetlen zenekara a Barba Negrába, ahol legutóbb 2019-ben zenéltek, még a klub előző helyén, a hídfőnél. Azóta rengeteg víz lefolyt a Dunán, az ikonikus rockszíntér költözött, a nemsokára fél évszázadot ünneplő együttes pedig többször is körbejárta az országot, hogy örömöt vigyen a rajongóknak legendás dalaival. Legyen az a nagybetűs hazai rockballada, Gallai Péter egyik legnagyobb remeke, a Szállj fel magasra, vagy akár a karcosabb Kóbor angyal, a Piramis koncerteket egy emberként énekli végig a közönség. Hiszen, ahogy a zenekar alapító-dobosa, Köves Miklós „Pinyó” fogalmazott nemrég a Rockstar Magazinnak adott interjújában, a Piramisban a dalok a legerősebbek:

„Mindigis voltak örökérvényű nóták, a Piramisban pedig ne kerteljünk, a legerősebbek a dalok. És hamár talán nem is ugyanazt jelentik a közönségünknek, mint mondjuk a hetvenes években, a fiatalságuk közepén, mégis sokan átadják az élményt a gyerekeiknek, unokáiknak.. Nekem meg tökmindegy, hogy ezeket a dalokat 30 éve játszottuk vagy most játszom, mert a mai napig minden koncerten van valami jó kis plusz, amit bele lehet tenni a játékba, valami izgalom, amiért megéri színpadra lépni, 74 évesen is..”

Nem lesz ez feltételezhetően máshogy július 8-án sem – készüljön igazi nyári rockbulira mindenki, aki szívesen vész el pár órára az egykori Ifiparkos évek felejthetetlen hangulatában.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja