SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Juhász Marci akusztik a RockHázban

Kurcz Orsi [cikkei] - 2024-05-23
Juhász Marci 14 éves kora óta gitározik és szájharmonikázik, gyerekkorában népdalversenyeken is indult. Aztán ahonnan már a nagyközönség is ismeri a sztorit, 2012-ben bejutott a Csillag Születikbe, ahol végül a negyedik helyig menetelt.
Juhász Marci akusztik a RockHázban

Ezt követően 8 éven keresztül a Nomad zenekar frontembere volt, ebből a produkcióból 4 stúdió és egy koncert album született. Mégis, 2020 decemberében úgy érezte, vissza kell térnie ahhoz, amit mindig is a legjobban szeretett, így elbúcsúzva a zenekartól egyszálgitáros produkcióján, saját dalokon kezdett dolgozni. Első önálló albuma Sorsszimfóniák címmel egy év múlva jelent meg. A lemez 15 hétig a Mahasz Top40es listáján is szerepelt, Marci pedig 2 év alatt közel 100 koncerttel járta be az országot, ahol nem csak saját szerzeményeivel, de néhány Nomád dallal, és népzenei újragondolásokkal is készült. Majd egy évvel ezelőtt (H)Arccal a nap felé címmel megjelent a második szólólemeze is – az új albumon 10 track kapott helyet olyan zenész kiválóságok közreműködésével, mint Szász Feri, Probojszki Matyi, Fonay Tibor, Cséry Zoltán, Schneider Szilveszter, Tóth Tamás vagy szintén a Road-ból ismert Molnár Máté, akivel ezúttal egy közös duett született. Ráadásul pont a lemezmegjelenés előtti napon kerül fel a nagy videómegosztó oldalra a Háttal magamnak klipes változata is, ami Marci és Máté első közös szerzeménye.

Most pénteken, május 24-én Budakalászi RockHázban is felcsendülhet majd ez a nóta, több másik hangulatos slágerrel együtt Marci szólólemezeiről, és persze a zenekari múltból is.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja