SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

15 szuper kemping kisgyerekes családoknak

Családinet [cikkei] - 2024-07-09
A kempingezés remek lehetőség a kisgyerekes családok számára, hogy közel kerüljenek a természethez, miközben aktívan pihennek és szórakoznak - a sátorozás kicsiknek és nagyoknak is különleges élmény. Magyarország számos kiváló kempingező hellyel rendelkezik, amelyek kifejezetten alkalmasak a családok számára. Íme néhány helyszín, amit érdemes felkeresni.
15 szuper kemping kisgyerekes családoknak


Magyarországi kempingek kisgyerekes családok számára

A lista a teljesség igénye nélkül készült.

1. Balatontourist Füred Kemping és Üdülőfalu

Balatonfüred

Balatonfüred népszerű kempingje közvetlenül a Balaton partján található, így kiváló lehetőséget kínál a fürdésre és vízi sportokra. A kempingben játszóterek, medencék és sportpályák várják a gyerekeket, valamint animációs programok is elérhetőek.

2. Pelso Camping

Alsóörs

Az Alsóörsön található Pelso Camping szintén közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el. A kemping területén vízicsúszdák, játszóterek, sportpályák és számos animációs program várja a gyerekeket. A környék kiváló lehetőségeket nyújt kirándulásokra és biciklitúrákra is.

3. Thermál Kemping

Sárvár

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő közvetlen szomszédságában található Thermál Kemping tökéletes választás a pihenni vágyó családok számára. A fürdő közelsége miatt a családok könnyen kihasználhatják a termálvizes medencéket és a csúszdaparkot. A kempingben játszóterek, sportpályák és kerékpárkölcsönző is található.

4. Lipóti Termál Kemping

Lipót

A Lipóti Termál Kemping a Szigetköz gyönyörű környezetében található, és kiváló lehetőségeket kínál a családok számára. A kemping közvetlen közelében található a Lipóti Termál- és Élményfürdő, ahol a gyerekek vízi csúszdákon és élménymedencékben szórakozhatnak. A környék számos kirándulási és kerékpározási lehetőséget kínál.

5. Natura Hill Zebegény

Zebegény

A Dunakanyar egyik legszebb részén, Zebegényben található Natura Hill kemping természetközeli élményt kínál a családok számára. A kempingben sátrak és glamping sátrak is bérelhetők. A terület kiváló lehetőséget nyújt túrázásra, horgászatra és a Duna menti kerékpározásra.

6. Tisza-tavi Kalandpart Kemping

Poroszló

  • Cím: 3388 Poroszló, Kossuth Lajos út 41.
  • Honlap: kalandpart.hu

A Tisza-tó partján, Poroszlón található kemping ideális választás a természetkedvelő családok számára. A Tisza-tavi Ökocentrum közelsége miatt a gyerekek izgalmas vízi világot fedezhetnek fel, és számos kaland várja őket. A kempingben játszóterek, sportpályák és vízi sportok is elérhetőek.

7. Villapark Várgesztes

Várgesztes

  • Cím: 2824 Várgesztes, Villapark 201/25.
  • Honlap: villapark.hu

A Vértes lábánál található Villapark Várgesztes tökéletes helyszín a pihenésre és szórakozásra vágyó családok számára. A parkban apartmanok és villák mellett kempingezési lehetőségek is elérhetőek. A gyermekeket medencék, játszóterek és animációs programok várják.

8. Napsugár Kemping

Abádszalók

Az Abádszalókon található Napsugár Kemping közvetlenül a Tisza-tó partján helyezkedik el. A kemping területén játszóterek, sportpályák és animációs programok várják a gyerekeket. A tó kiváló lehetőséget nyújt vízi sportokra és horgászatra.

9. Vörsi Határőr Üdülő és Kemping

Vörs

A Kis-Balaton közelében, Vörsön található kemping csendes, nyugodt környezetet kínál a családok számára. A kemping közvetlen közelében található a Kis-Balaton Ház, ahol a gyerekek interaktív kiállításokon keresztül ismerkedhetnek meg a környék élővilágával.

10. Panoráma Kemping

Szigetcsép

A Szigetköz szívében, Szigetcsépen található Panoráma Kemping tökéletes választás a természet szerelmeseinek. A kemping közvetlenül a Duna partján helyezkedik el, és számos vízi sport lehetőséget kínál. A gyerekeket játszóterek, sportpályák és animációs programok várják.

11. Aqua Land Termál és Élményfürdő Kemping

Ráckeve

Az Aqua Land Termál és Élményfürdő kemping Ráckevén található, közvetlenül a fürdő mellett. A kemping vendégei ingyenesen használhatják a termálvizes medencéket és a csúszdaparkot. A gyerekek számára játszóterek, sportpályák és animációs programok állnak rendelkezésre.

12. Castrum Camping Hévíz

Hévíz

A Castrum Camping Hévíz közvetlenül a Hévízi-tó mellett található, amely Európa legnagyobb természetes termáltava. A kempingben medencék, játszóterek és sportpályák várják a gyerekeket. A Hévízi-tó különleges élményt nyújt a fürdőzni vágyóknak.

13. Strand Holiday Kemping

Balatonakali

A Strand Holiday Kemping Balatonakalin található, közvetlenül a Balaton partján. A kemping területén játszóterek, sportpályák és animációs programok várják a gyerekeket. A Balaton kiváló lehetőséget nyújt fürdésre és vízi sportokra.

14. Vadvirág Kemping és Üdülőfalu

Ábrahámhegy

A Vadvirág Kemping és Üdülőfalu Ábrahámhegyen található, a Balaton északi partján. A kemping területén játszóterek, sportpályák és animációs programok várják a gyerekeket. A Balaton partja kiváló lehetőséget nyújt fürdésre és vízi sportokra.

15. Öreg-Tó Kemping és Szabadidőpark

Cím: 2890 Tata, Fáklya u. 4.

Az Öreg-Tó Kemping és Szabadidőpark a festői Tata városában található, közvetlenül az Öreg-tó partján. Ez a kemping ideális választás családoknak, akik szeretnének a természet közelében pihenni. A kemping modern létesítményekkel, játszótérrel, sportpályákkal és vízi sportolási lehetőségekkel várja a vendégeket.

HonlapÖreg-Tó Kemping és Szabadidőpark
 

Ezek a kempingek különleges élményeket kínálnak a kisgyerekes családoknak. A természet közelsége, a számos programlehetőség és a családbarát környezet garantáltan felejthetetlen nyaralást biztosít. A közös kempingezés nemcsak kikapcsolódást nyújt, hanem erősíti a családi kötelékeket és maradandó emlékeket teremt.

Jó pihenést kívánunk!
 

Listánk tájékoztató jellegű, a pontos és naprakész információkról tájékozódj a kempingek elérhetőségein!

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
Klimax: teljes kép a változókorról

Klimax: teljes kép a változókorról

Vannak, akiket hirtelen és váratlanul ér, hogy beléptek a változókorba, míg mások évek óta tudatosan készülnek rá. Mutatjuk, melyek a klimax tünetei, és hogy milyen életmódbeli és étrendbeli változásokkal tudunk enyhíteni a kellemetlenségeken.
Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

A betegszervezetek olyan non-profit szervezetek, amelyek rendkívül értékes segítséget adhatnak különböző krónikus betegségben szenvedőknek a klasszikus értelemben vett betegellátáson túl. Ezek a szervezetek adott betegségcsoportok szerint szerveződnek, és döntően önkéntesek munkáján alapulnak. A Magyar Tüdőfibrózis Egyesület a tüdőfibrózissal élők számára nyújtja azokat a betegszervezeti szolgáltatásokat, amelyek jelentős befolyással lehetnek az érintettek életminőségére.
Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

A női ciklus során számos változást tapasztalhatunk, amelyek közül az egyik leggyakoribb a barna folyás. Sokan aggódnak, amikor ilyen jelenséget tapasztalnak, hiszen nem mindig egyértelmű, hogy mi állhat a háttérben.
Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Hazánkban először a Semmelweis Egyetem plasztikai sebészei és szemészei közösen hajtották végre azt a speciális műtétet, amely során a beteg lábszárából kivett 15 centiméteres ideget ültették be egy érzőideg és a szem szaruhártyája közé, hogy a páciens visszanyerhesse a szaruhártya érzékelési funkcióját.
A szerkesztő ajánlja