SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Vándorúton Zuglóban - Napközis mesetábor

KÖSZI Egyesület [cikkei] - 2024-06-13
Te is szeretnél néha útra kelni és szerencsét próbálni, ne adj Isten néha világgá menni? Segítőtársakat találni, akikre jóban-rosszban számíthatsz és megfejteni útvesztő rejtélyét? Kiállni a három próbát és elnyerni a fele királyságot? A Szívvel-Lélekkel Alapítvány napközis mesetáborban vándorútra indulunk a mesék birodalmába, ahol bármi lehetséges, hamuban sült pogácsa és mindentudó tarisznya készül, mesebeli állatokkal találkozol, és garantáltan nagy vidámság kísér végig a közös úton.
Vándorúton Zuglóban - Napközis mesetábor

Ez az a hely, ahol akkor is süt a nap, ha odakint éppen esik az eső. Ahol közelről megnézheted a katicát, és mesélhetsz neki egy mesét. Versenyre kelnek az autók, és egy legóvár királya leszel. Kézműves Palotába költözünk, Táncházban járjuk a táncot, éneklünk és zenélünk, még mesél az erdő is... Alig várjuk, hogy velünk nyaralj és új barátokat szerezz!

A mesetábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik még otthon alszanak a szüleikkel. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és mosolyt csalni a legfélénkebbek arcára is. A mesék világának felidézésével mi egy vidám utazásra hívjuk a gyerekeket, amely ötvözi a játékot, a mozgást, a zenét, a kézművesség örömeit. A kis vándorok biztosan boldogan térnek majd haza! Otthonos környezetben várja a kicsiket a gyerekek táboroztatásában gyakorlott, dinamikus csapatunk.

Vándorúton Zuglóban - Napközis mesetábor - plakát

Alapinformációk

Típus: napközis

Időpont: 2024. augusztus  5-9.

Helyszín: Zuglói Cserepesház, 1144 Budapest, Vezér u 28/b (https://www.cserepeshaz.hu/)

Korosztály: 1-4. osztályosok

Idei mottónk: Vándorúton Zuglóban

 

Fizetendő költséghozzájárulás

A költséghozzájárulás, illetve a jelentkezési és befizetési határidők az alábbiak:

Jelentkezési és befizetési határidő: 2024.08.02. 11:59

Költséghozzájárulás: 39.900 Ft

Programtípusok

Játékos csapatépítő programok: Portya (csapatos vetélkedő), Forgószínpad (játékos foglalkozás), Macska-egér játék (fogójáték)

Külső programok: Kirándulás

Környezettudatosságra fókuszáló  programok: Szelektív hősök és komposztvarázslók (hulladékgazdálkodás); Energia bomba (egészséges táplálkozás); Élet vize (vízgazdálkodás); Vándorgyűlés (tábori megbeszélés)

Készségfejlesztő programok: Kézműves palota (kreatív foglalkozás), Zenebona (zenés-éneklős-táncos foglalkozás)

Mozgásos programok: Foci, Táncház

További információ és jelentkezés: https://szivvellelekkelalapitvany.hu/vandoruton-zugloban-napkozis-mesetabor/

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja