SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Találj egy zöld Zugot! - Napközis ökotábor

KÖSZI Egyesület [cikkei] - 2024-06-13
Te is szeretnéd, ha a Föld, ahol élsz, a környezet, ahol laksz, a park, ahol játszol még sokáig megmaradna? Segítőtársakat találni a környezetünk védelmére, felfedezni a körülöttünk lévő természetet és annak szépségeit? Lehetne erre jobb hely, mint a tábor, ami csak erre fókuszál egy egész héten keresztül? A Szívvel-Lélekkel Alapítvány napközis ökötáborában idén a nyári örömök után átgondolhatjuk közösen, hogyan adhatjuk vissza a bolygónknak mindazt, amit olyan bőkezűen ad nekünk - tengerpart, hegyek, állatok...
Találj egy zöld Zugot! - Napközis ökotábor

Az ismeretek átadásán és az élményszerű közös gyakorlatokon túl fontos számunkra, hogy a fiatalok megismerjék Zuglót, és a 14. kerület utcáin, terein, zöldterületein, apróbb és nagyobb nevezetességein tapasztalják meg a környezet szépségét, értékeinek, erőforrásainak megőrzését. Végül célunk az is, hogy a résztvevő gyerekek haladó pedagógiai módszerekkel, kiscsoportban, interaktív módon, játszva fejlődjenek, játék közben észrevétlenül váljanak cselekvő, tudatos állampolgárrá – és jól szórakozzanak az iskolát megelőző héten. 

Az ökotábor egy olyan, kisiskolások számára szervezett napközis tábor, amely egy egész hetes felejthetetlen élményt biztosít azoknak a gyerekeknek, akik az udvaron és a természetben érzik jól magukat. Szeretnénk elérni, hogy a Budapesten töltött napokat a gyerekek éppúgy nyaralásnak éljék meg, mint az utazásokat, miközben játszva, énekelve, táncolva, mesét hallgatva, kézműveskedve fejlődhetnek is. Szerető közösséget építünk, segítünk barátokat találni, az önbizalmat táplálni, és környezettudatosságra nevelni.

Találj egy zöld Zugot! - Napközis ökotábor

Alapinformációk

Típus: napközis

Időpont: 2024. augusztus  26-30.

Helyszín: Zuglói Cserepesház, 1144 Budapest, Vezér u 28/b (https://www.cserepeshaz.hu/)

Korosztály: 1-4. osztályosok

Idei mottónk: Találj egy zöld Zugot!

 

Fizetendő költséghozzájárulás

A költséghozzájárulás, illetve a jelentkezési és befizetési határidők az alábbiak:

Jelentkezési és befizetési határidő: 2024.08.23. 11:59

Költséghozzájárulás: 39.900 Ft

 

Programtípusok

Játékos csapatépítő programok: Portya (csapatos vetélkedő), Forgószínpad (játékos foglalkozás), Macska-egér játék (fogójáték)

Külső programok: Kirándulás

Környezettudatosságra fókuszáló  programok: Szelektív hősök és komposztvarázslók (hulladékgazdálkodás); Energia bomba (egészséges táplálkozás); Élet vize (vízgazdálkodás); Vándorgyűlés (tábori megbeszélés)

Készségfejlesztő programok: Kézműves palota (kreatív foglalkozás), Zenebona (zenés-éneklős-táncos foglalkozás)

Mozgásos programok: Foci, Táncház

 

További információ és jelentkezés: https://szivvellelekkelalapitvany.hu/talalj-egy-zold-zugot-napkozis-okotabor/

 

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja