SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A nyárnál csak a Plázs programjai forróbbak

Családinet [cikkei] - 2024-07-11
Végre itt a kánikula, a forróság elől pedig a legjobb, ha vízpartra menekül az ember. Ami pedig még jobb, hogy a legjobb bulik is a partra költöznek! A magyar tenger partján, a siófoki Plázs ezen a héten is rengeteg programmal várja a látogatókat. A buli már szerdán beindul, pénteken pedig Curtis, Metzker Viktória és a Forge techno brigád érkezik, szombaton T. Danny és az Ultra Color Fesztivál festi színesre a Plázst, de a hónap hátralévő részében sem fogunk unatkozni!
A nyárnál csak a Plázs programjai forróbbak

Azahriah telt házas koncertjével robbant be a július a Plázson, de a szervezők gondoskodtak róla, hogy a hónap hátralévő részében se unatkozzunk. Keddtől-csütörtökig ingyenes bulikkal csábítanak mindenkit a Balaton partjára, hétvégén pedig kétszáz fokra kapcsolva a nyár legvadabb partysorozataival és koncertjeivel várnak mindenkit.

Szerda esténként a Plázs Music Teraszán a Good Vibes eseménysorozaton táncolhatunk legjobb slágerekre, de a foci drukkereknek sem kell hazamenniük, ha a közvetítést szeretnék nézni, ugyanis a Plázs 72 négyzetméteres LED falán követhetik az EB elődöntő eseményeit, némi hűsítő mellett. Csütörtökön, ahogy már megszokhattuk, SzerelemCsütörtök, ahol DR BRS rendel a Plázs Music Teraszon, hip-hop, r&b, reggaeton és a legjobb magyar dalok mesteri adagolásával.

Pénteken a Plázs Nagyszínpadán ezúttal Curtis szövegel, aki előtt Bruno x Spacc melegítenek be. A Plázs Arénába Metzker Viktória mellé ezúttal Yamina érkezik, így összeáll a Tits Gang egy hatalmas bulira. A Music Teraszon a Flashback Fridays vár minden pénteken, a legnagyobb klasszikusokkal, legyen szó retro, r&b, rap, hip-hop vagy éppen pop dallamokról, itt elmerülhetsz a jól ismert slágerekben. A techno szerelmeseinek is érdemes pénteken az irányt Siófok felé venni, ugyanis a Forge szervezőbrigádja a hazai techno élvonalát sorakoztatja fel péntek este a Clubban: Mateo&Spirit, Metha, Raul Young, Deep Colors és Polar is a DJ pult mögé állnak.

Szombaton még feljebb tekerhetjük a fordulatszámot a Plázson, a Nagyszínpadra ugyanis jön T.Danny és KKevin, utána pedig folytatódik az Ultra Color Fesztivál négy helyszínen: az Arénában az ausztrál Restricted, Jackwell, Koósz Milán, Stephanie és Yamina, a Beachen Adam Ajkay, Barta, Elektra és Metzker Viktória, a Clubban Chrstphr és Gabriel Dancer, a Tezenis Színpadnál pedig Barta, Nikita és Subpop keverik a forró dallamokat. Öltözz UV-színekbe, mutasd meg mennyire színes egyéniség vagy, légy te a fény az éjszakában és bulizd át magad a reggelbe!

Vasárnap levezetésképp a parton a Corona Sunsets / Follow The Sun eseményen a Zenebona Records dj-i hozzák a legmenőbb organic, deep, progressive és afro house zenéket, majd este együtt izgulhatunk a foci EB döntőjén, a Plázs óriás kivetítője előtt.

A nyár legforróbb hónapjában még sok-sok izgalmas programmal vár a Plázs: jövő héten a Plázs és Bahart közös Boat Partyján a Truesoundsos kapitányokkal, Peter Maktoval és Gregory S-sel hajózhatunk ki, fellép a Follow The Flow, DJ OTI, alias Sebestyén Balázs első és egyetlen nyári buliján együtt ünnepelhetjük a szülinapját, de érkezik még a Budapest Bár, énekelhetjük a Reptért Korda Györggyel és Balázs Klárival, valamint a legnépszerűbb partysorozatok is a Plázsra látogatnak majd.

Július utolsó hétvégéjén pedig immáron 12. alkalommal gyűlik össze a testépítés és az erősport legjava a BioTechUSA-cégcsoporthoz tartozó Scitec Nutrition által megrendezett Muscle Beachen a Plázson. A kétnapos rendezvényen találkozhatsz a testépítés legnagyobb hazai és nemzetközi ikonjaival, megmérettetheted izomerődet és alakodat is többféle versenyen, ráadásul, ha itt vásárolsz, azzal jótékony célokat is támogathatsz. Egyszóval a Plázson ebben a hónapban sincs megállás, dobd le magad!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Klimax: teljes kép a változókorról

Klimax: teljes kép a változókorról

Vannak, akiket hirtelen és váratlanul ér, hogy beléptek a változókorba, míg mások évek óta tudatosan készülnek rá. Mutatjuk, melyek a klimax tünetei, és hogy milyen életmódbeli és étrendbeli változásokkal tudunk enyhíteni a kellemetlenségeken.
Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

A betegszervezetek olyan non-profit szervezetek, amelyek rendkívül értékes segítséget adhatnak különböző krónikus betegségben szenvedőknek a klasszikus értelemben vett betegellátáson túl. Ezek a szervezetek adott betegségcsoportok szerint szerveződnek, és döntően önkéntesek munkáján alapulnak. A Magyar Tüdőfibrózis Egyesület a tüdőfibrózissal élők számára nyújtja azokat a betegszervezeti szolgáltatásokat, amelyek jelentős befolyással lehetnek az érintettek életminőségére.
Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

A női ciklus során számos változást tapasztalhatunk, amelyek közül az egyik leggyakoribb a barna folyás. Sokan aggódnak, amikor ilyen jelenséget tapasztalnak, hiszen nem mindig egyértelmű, hogy mi állhat a háttérben.
Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Hazánkban először a Semmelweis Egyetem plasztikai sebészei és szemészei közösen hajtották végre azt a speciális műtétet, amely során a beteg lábszárából kivett 15 centiméteres ideget ültették be egy érzőideg és a szem szaruhártyája közé, hogy a páciens visszanyerhesse a szaruhártya érzékelési funkcióját.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
A szerkesztő ajánlja