SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Turiyam - A Harcos ösvénye

Knolmár Marica [cikkei] - 2011-08-04
Új-Zélandon, a harcosok földjén, a magam egyszerű, hétköznapi életében talált rám a Harcos szellemisége. A tanulás és tanítás hosszú évei álltak mögöttem, amikor megszólított az Óceán és a Szél, a Természet Erői és az Ősök Szellemisége.
Turiyam - A Harcos ösvénye

Azóta már felismertem, hogy feladatom átadni, megmutatni, hogy ezen erőkhöz, a Földhöz, a Szívhez bárki visszatalálhat. Ugyan ez az ösvény nehéz, tele van buktatókkal és kihívásokkal, mégis tudom, hogy semmi más nem éri meg jobban, mint áldozatot vállalni egy jobb, szebb emberibb világért, a világ fejlődéséért. Valamennyien szeretetteljesen, boldogan, egészségesen szeretnénk élni és tisztában vagyunk azzal, hogy ezek a célok erőt, kitartást igényelnek tőlünk.

Éppen ezért semmi különös nincs abban, hogy a Harcos ösvényéről beszélünk, hiszen valójában a Harcos szellemisége mindannyiunk szívében ott lüktet függetlenül attól, hogy nők, vagy férfiak vagyunk. Azonban éberségre és sok-sok gyakorlásra, nagyon-nagyon sok türelemre és időre van szükségünk ahhoz, hogy megértsük és a mindennapokban megéljük a békés küzdelem szellemiségét, mely szerint a Harcos ösvénye a Békés Harcé és nem pedig a véres küzdelmeké, nem az önző erőszaké, a másokat eltaposó kegyetlenségé, vagy a minden áron való győzelemé. Amikor a harcosról olvasnak, hallanak az emberek, sokan valami tőlük távoli, valami számukra ismeretlen, megfoghatatlan, misztikus személyre gondolnak. Pedig a mindennapok csatáiban rá kell ébredjünk arra, hogy lehetünk Békés Harcos, aki a mindennapi problémák és az anyagi létfenntartásért való küzdelemen túl, egy nemesebb, az ősök által ránk hagyományozott közös célt is követ. Így a Békés Harcos ösvénye azoké a nőké és férfiaké, akik elszántak az önmaguk és a Létezéssel való kapcsolatuk megerősítésében, akik igazabbá, és bátrabbá akarják tenni az életüket, mert felismerték, hogy így járulhatnak hozzá a mindannyiunkat érintő globális tudati átalakuláshoz, a Világ fejlődéséhez. Hinnünk és bíznunk kell Egy, a mai modern korszellemnél nagyobb erőben, ahogy szükségünk van az eredetünket érintő kérdések megválaszolására és az ezzel kapcsolatos elnyomott félelmek és a bűntudat felszámolására is, ha meg akarjuk oldani létkérdéseinket. Mindez pedig szolgálatra, gyógyításra, kigyógyulásra, fel-gyógyulásra hív bennünket egy egészségesebb, Emberibb Világ megteremtése érdekében. Ne feledjük: a munka önmagunkon, önmagunkban kezdődik! Eredményeinket pedig integrálni kell a mindennapi életünkbe, kiterjesztenünk emberi kapcsolatainkra, Egy-másra, míg végül elfogadjuk a világban elrendelt helyünket.



Maria Soul - Egyéni és párkapcsolati problémák, tudatosságfejlesztő programok www.turiyam.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja