SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mi dolgunk a pénzzel?

Sütő Mária [cikkei] - 2010-06-07
Milyen hangulatban vagy hó elején? Feldobott, kiegyensúlyozott... mert pénz áll a házhoz? Fizetésnapon: "ma pénzért dolgozunk" a jelszó? Hurrá, elmehetünk egy jó programra? Most be tudod fizetni az angol/német/stb. tanfolyamokat? Megvehetem azt a ruhát, amit kinéztem? Nyugodtan tudok ajándékot venni a gyereknek, befizetni az iskolát, különóráit és még azt a hangszert is megtudod venni, amit a tanító néni ajánlott? Örömmel várod a napot, a lehetőséget és lelkiismeret-furdalás nélkül megveszed?
Mi dolgunk a pénzzel?

Az a gondolatod: megérdemled, mert ez jár, mert ez természetes? És örömmel utalod át a költségekre, villanyra, gázra, hűtő/kocsi/számítógép (egyénileg tetszés szerint behelyettesíthető) részletre Folyik a pénzszánt összeget, mondván magadban – megkerestem, köszönöm, hogy van és örömmel küldöm tovább, hisz igénybe vettem, használom stb. és ezért jár a díj.

Vagy szorongva gondolsz a minden hónapban egyre inkább sokasodó piros csíkos sárga lapocskákra, - amik valahogy egyre többen lesznek… nem értem! - és sokakkal egyetemben elzarándokolsz a régi szép időkben macival reklámozott intézményben. És ott másokkal együtt türelmetlenkedsz, szidod a lassú ügyintézőt és haragszol mindenkire, aki előtted, mögötted van a sorban, vagy épp a lábadon áll. Lerovod a tizedet, huszadot, vagy ki tudja hányadot, mert annyi, de annyifelé kell fizetni… és ennek már sose lesz vége!

Szóval melyik oldalon állsz?
És melyik oldalon szeretnél?
Mit hoztál otthonról: előítéletet vagy bölcs hozzáértést, megértést és elfogadást?
Pironkodva, szorongva beszélsz a pénzzel kapcsolatos dolgokról vagy őszintén ki tudod mondani, amit gondolsz? Hogy vagy vele?

Milyen típusba tartozol - ura vagy pénzednek, van stratégiád és gyakorlatod vagy az uralkodik rajtad? Meg van a jól bevált gyakorlatod és eredményesen éred el a céljaidat, akkor is, ha éppen válság van vagy elúszol folyamatosan és már nem látod a végét, aggódsz személyes jövődön, és egyre borúlátóbb gondolataid vannak?

Azt gondolod, hogy annyira nemes dolgokkal foglalkozol, hogy ahhoz nincs a pénznek köze? Vagy belátod, hogy neked is fizetned kell a számláidat és az sem baj, ha munkádért megfelelően megfizetnek! Hogy fér össze a spiritualitás és a pénz, a gazdagság?

Ilyen és hasonló kérdések kerülnek terítékre, kapsz rá beindító gondolatot, megoldást vagy módszert, gyakorlatot.

Sok pénz 
(uro)
Szeretnél változtatni a negatív megközelítéseden, rossz hangulatodon a pénzzel kapcsolatosan? Új stratégiát akarsz kidolgozni? Többet, jobbat szeretnél elérni? Megtalálni az igazi értékedet és jövedelmedet, bevételedet? Pozitív és tartós változást elindítani ezen a területen?


Ebben segítségedre van: az Értékteremtő ERŐmerítő tréning®.

A tréning tudatosan 3 részes, hogy a benne tanultak beépüljenek a hétköznapjaidba, és elérd az eredményét feltétlenül.

Kipróbálhatod magadat és a benne foglaltakat a következő időpontokban:

2010. június 20. - július 11. - augusztus 1.

A tréning bevezető ára: 12.000.- Ft+ÁFA/nap

Helyszín: Budapest

Csak akkor gyere, ha változtatni akarsz és tudsz is magadon, hajlandó vagy elengedni a régi beidegződéseidet, el akarod érni céljaidat és ehhez megfelelő hozzáállás szeretnél a jövőben is kialakítani. Örömmel engeded el a korlátaidat és nem félsz a változásodtól!

Sütő Mária
ERŐmerítő tréner
www.eromerito.hu

 

Sütő Mária


Sütő Mária
ERŐmerítő tréner, tanácsadó

ERŐmerítő® tréningek, programok
- Iyengar jóga
- Shiatsu masszázs

Elérhetőségem:
Honlap: http://www.eromerito.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja