SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Indul a Tavaszi Kupon Napok - Kuponnal érdemes spórolni

Családinet [cikkei] - 2010-03-01
 [X]

A korábbi online kuponakciók óriási sikere után március 10-14. között a legnagyobb hazai online kupongyűjtő oldal ismét megrendezi a Tavaszi Kupon Napokat.
Indul a Tavaszi Kupon Napok - Kuponnal érdemes spórolni

Ennek keretén belül egy fővárosi, és három vidéki bevásárlóközpontban lehet kedvezményesen vásárolni. Általában 20%, de akár a 30-40%-kal is olcsóbban juthatnak a vásárlók a kiválasztott termékekhez.

A tavasz közeledtével fellendül a vásárlási kedv, ezzel együtt persze mindenki szeretne a lehető legolcsóbban hozzájutni a termékekhez. Erre remek lehetőséget nyújtanak az online kuponok. Hiszen a vásárlónak nem kell mást tennie, mint felmenni az online kupongyűjtő oldalra, kiválasztani a legjobban tetsző kupont, majd kinyomtatni, és az adott üzletben beváltani.

Tavaszi kupon napok„Közel 200 online kupon segítségével lehet kedvezményesen vásárolni március 10-14. között, a Tavaszi Kupon Napok ideje alatt. A kevésbé ismertektől, a legnagyobb világmárkákig számos termékhez átlagosan 20%-kal olcsóbban lehet hozzájutni, de a kedvezmények mértéke elérheti a 30-40%-ot is” - ismerteti a Tavaszi Kupon Napok részleteit Besenyei Kálmán, a Napiakciok.hu vezetője.



A március 10-én induló Tavaszi Kupon Napok-on a budapesti, győri és pécsi ÁRKÁD, valamint a debreceni FÓRUM bevásárlóközpont vesz részt. A korábbi Kupon Napok sikere után vélhetően a 2010-es Tavaszi Kupon Napok-on még többen fogják igénybe venni a kedvezményes lehetőségeket.

További információ: http://www.napiakciok.hu/

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja