SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Távmunka a gyakorlatban 37- Távmunkás kiadványok

Kókai Kata [cikkei] - 2004-11-21
A távmunka elterjedésével egyre több kiadvány jelenik, melyek a jövőben otthonról dolgozókat kívánják segíteni hasznos ötletekkel, tanácsokkal.
Távmunka a gyakorlatban 37- Távmunkás kiadványok

Ezúttal néhány olyan könyvet szeretnénk megismertetni, melyet kezdő és gyakorlott távmunkások egyaránt haszonnal forgathatnak. A Bagolyvár kiadó széles kínálatából válogattunk, s több, nélkülözhetetlen kiadványt is sikerült fellelnünk.

 

Mikrovállalkozás- hogyan legyünk sikeresek ha vállalkozásunkat otthon működtetjük?

Napjainkban egyre többet hallunk kényszervállalkozókról, akik csupán a jobb anyagi helyzet elérése érdekében választották ezt a munkavégzési formát. Ugyanakkor a távmunkások többségének sincsen más választási lehetősége, hiszen a számlaképesség szinte alapfeltétel.

A könyv elsősorban nekik szól, a vállalkozás indításával kapcsolatos legfontosabb információkat adja át. Hasznos gyakorlati tanácsokkal látja el az otthon dolgozókat, ismerteti a sikerhez szükséges személyi- és technikai feltételeket.

 

 

 

Robert G. Allen könyve is hasznos lehet a távmunkások számára. Internet- egy kattintásra a sikertől című könyvében megismerhetjük a milliomos vállalkozó gondolkodásmódját, módszereit, melyek segítségével ötleteiből milliós üzletet kovácsol. Írása mindenki számára egyértelműen és érthetően magyarázza el korunk vívmánya, az Internet előnyeit. Kezdők és haladók számára egyaránt tud újat mutatni.

 

Jack Canfield és Mark Victor Hansen könyve (Erőleves a dolgozó léleknek) a családi életet helyezi előtérbe, a munkát, mint életünk részét fogalmazza meg. A könyv több, nagyszerű író segítségével igyekszik tanácsot adni, s bemutatni a különböző munkaterületeken szerzett tapasztalatokat, melyek kreativitást és bátorságot sugároznak. Több ez, mint egyszerű kiadvány: gyakorlati tapasztalatokon keresztül segít az olvasónak, hogy örömet leljen hivatásában, s megtalálja az egyensúlyt munka és család között.

 

Vállalkozók, távmunkások, és szinte az összes munkaterület dolgozói haszonnal forgathatják Az egyperces üzletkötő és A marketing 22 vastörvénye című könyveket. Mindkét írás termékeink és szolgáltatásaink értékesítéséhez nyújt nélkülözhetetlen ismereteket. Megoldás-orientált munkafolyamatokon keresztül ismerheti meg az olvasó az értékesítés minden fortélyát, s erőt kaphat ahhoz, hogy munkáját továbbra is sikerrel végezze. Egyszerű, lényegre törő magyarázatok segítségével sajátíthatjuk el az üzletkötéshez  szükséges nélkülözhetetlen ismereteket.

 

További, távmunkások számára hasznos és nélkülözhetetlen könyvek a Bagolyvár kiadó honlapján tekinthetők meg.

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja