SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szeresd meg a távmunkát!

Rindt Kata [cikkei] - 2010-10-08
Sokan, sokféleképpen élünk. Mindannyian más életritmushoz szoktunk. Egy biztos, a kiegyensúlyozott életünk elengedhetetlen része a pénz. Gyermekvállalással ennek összege értelemszerűen csökken, de ésszerű csoportosítással nem kell lemondani semmiről.
Szeresd meg a távmunkát!

Elsőre természetesen rögtön mindenki a spórolással, lemondással kezdi, de évekig ez inkább idegőrlő, mint üdvözítő megoldást jelent.

Az elkövetkezendő hetekben körbejárom a témát, megnézem, a munkavállalás szereplői miért és hogyan járnak jobban, ha a távmunkát részesítik előnyben.
Kétségtelen tény ugyanis, hogy sem az államnak, sem a munkáltatónak és az otthonmaradó anyukának sem jó megoldás csak a szociális juttatásokra hagyatkoznia. Azt akár ki is lehetne hagyni, ha mindhárom szereplő változtatna hozzáállásán.

Sorra veszem, hogy mi mindent spórolhatunk meg, milyen kiadásoktól szabadulunk meg, ha a három fél együttműködik.


Szót ejtek majd az idő, a pénz, a környezetvédelem, a sikerek és sok egyéb kérdésről: kinek, hol és miért éri meg a távmunka.

Lehet, hogy szélmalomharc, amit folytatok, azonban, akár saját példám, akár eddigi és soron következő interjúim is azt bizonyítják, hogy a távmunka egy sikeres megoldás lehet. Hobbiból karrier épülhet vagy csak kiegészítő bevétel. 

Természetesen ma Magyarországon a feltételek jellemzően hiányoznak. Őszintén remélem, egyszer valaki, vagy valakik olvassák soraimat. Nem szeretnék a nagy megmondó ember lenni, csupán összegzem a távmunka előnyeit és minden fórumon, ahol szóhoz jutok, felhívom a figyelmet arra, hogy feltételeinek megteremtésére ma már van VALÓS igény! Megoldása égetően szükséges!

Ha kíváncsi vagy, mi hogy dolgozunk távmunkában, klikk a fotóra: 

                                                      borító

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja