SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Harmadszor szült ikreket egy brit asszony

Családinet [cikkei] - 2013-06-04
Harmadszor szült ikerpárt egy brit nő, amire az esély félmillió az egyhez. A 41 éves Karen Rodger és férje - a 44 esztendős Colin Rodger - majd` kiugrott a bőréből örömében, hogy két lánykával gyarapodott csemetecsapatuk - nem tudták előzőleg, hogy milyen nemű lesz az újabb duó. Eddig csak fiaik születtek, két ikerpár. Utóbbiak már 14 és 12 évesek.
Harmadszor szült ikreket egy brit asszony

A lányok egy glasgow-i kórházban jöttek a világra. Nem egypetéjűek. A kisebbik szorosan nővére nyomában járt, mindössze két perccel fiatalabb nála. Mindketten egészségesek, súlyuk is megfelelő: két és fél kiló körüliek. A szülés még múlt szerdán volt, immár otthon vannak szüleikkel és négy fivérükkel.  

Amikor a feleség terhessége elején megtudta, hogy ismét ikreket vár, azonnal telefonüzenetet írt férjének, aki viszont nem hitt neki, és visszaírta, hogy "Nem vicces!".


A párnak bőven van gyakorlata ikrek ellátásában és nevelésében - egyetlen gyermekkel hozzájuk nem is fárasztja magát a "gólya" -, de azért az, hogy hatról nem hét, hanem nyolctagúra bővült a család, okoz némi intéznivalót, így például hétszemélyes autójukat a második lánykával éppen "kinőtték" - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

Forrás: MTI
Kép: huffingtonpost.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja