SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ikerlányai születtek Ronnie Woodnak

Családinet [cikkei] - 2016-06-01
Ikerlányai születtek Ronnie Woodnak, a Rolling Stones gitárosának és dalszerzőjének, aki immár hatgyermekes családapa. (Kertész Róbert, az MTI tudósítója jelenti)
Ikerlányai születtek Ronnie Woodnak

Wood menedzsere kedden jelentette be, hogy előző éjjel világra jött Gracie Jane és Alice Rose. A közlemény szerint mindkét kislány és 38 éves édesanyjuk, Sally Humphreys - Wood harmadik felesége - kitűnő egészségnek örvend.

Az ikrek szinte születésnapi ajándékként érkeztek, hiszen Ronnie Wood szerdán ünnepli 69. születésnapját is.

A viharvert rocker 2012-ben vette feleségül Sally Humphreyst, aki producerként ismert London színházi világában. A pár a londoni Theatre Royalban ismerkedett össze, amikor a képzőművésznek sem utolsó Wood kiállítást rendezett alkotásaiból. 

A feleség fiatalabb Wood legidősebb fiánál, a zenész első házasságából született 40 éves Jessenél, Ronnie Wood pedig idősebb saját jelenlegi anyósánál, aki 67 éves. 

Wood és jelenlegi felesége az egyik legdrágább londoni luxusszállodában, a Hyde Park mellett emelkedő Dorchesterben kelt egybe. A ceremónián jelen volt a nagy kortársak - és egykori riválisok - közül Sir Paul McCartney, a Beatles volt basszusgitárosa és dalszerzője - aki nem sokkal korábban nősült szintén harmadszor -, valamint Rod Stewart rockénekes, Ronnie Wood esküvői tanúja. Feltűnő módon hiányzott ugyanakkor a vendégek közül a Rolling Stones frontembere, Sir Mick Jagger és a banda másik alapító tagja, Keith Richards is.

Wood hivatalosan 2009-ben, 24 évi házasság után vált el előző feleségétől, Jo Howardtól, akit azonban már egy évvel korábban otthagyott egy orosz bárpincérnő, az akkor 21 esztendős Jekatyerina Ivanova kedvéért. Ez a kapcsolat gyors és csúnya véget ért: Wood 2010-ben egy vita után összeverekedett az utcán orosz barátnőjével, és a csetepaténak csak a járókelők közbelépése vetett véget. 

A gitárost annak idején őrizetbe is vették, és akár bíróság elé is kerülhetett volna, ám - miután a rendőrségen beismerte vétkét - megúszta egy hatósági figyelmeztetéssel.

Forrás: MTI
Fotó: Eva Rinaldi/flickr

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja