SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Apukák vehetik mellükre császármetszés után a kisbabáikat (video)

Papp Gyöngyi [cikkei] - 2018-03-14
Magyarországon is ébrednek a kórházak, kezdik belátni a szüléssel kapcsolatos alapvetéseket. Nincs fontosabb a baba világrajövetelekor, mint hogy az anyával vagy apával érintkezzen először!
Apukák vehetik mellükre császármetszés után a kisbabáikat (video)

Vannak kórházak, ahol a – sokszor – kikényszerített császármetszést követően nem az az első dolguk, hogy kiszakítva a csöppséget a méhből, bársonytestét azonnal a csap alá dugják, majd dörzsöljék az addig érintetlen bőrét durva vászonnal, nem méricskélik, és öltöztetik kapkodva.

Kezdik érteni, hogy a szülés meghatározó élmény a baba és persze az apa számára is, aki 9 hónapig csupán kívülállóként vehetett részt a történetben, pedig hát…

A Péterfy kórház felébredt, és kezdi nem csupán a magáénak érezni a szülést, világra jövetelt. Császármetszés során, a kiemelés után az apa kapja meg az újszülöttet – így pótolják a korai anyai bőrkontaktust. Csodaszép pillanatokat láthatsz a videóban arról az érintkezésről, amely végre létrejöhet baba és apukája között.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja