SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Percek alatt megszületett a baba: a veszprémi mentők segítették világra a kislányt

Németh Noémi [cikkei] - 2024-06-11
A kiérkező mentők azonnal megállapították, hogy már nincs idő a kórházba szállításra, ezért ők maguk segítették világra a picit - aki nagyon sietett a családjához.
Percek alatt megszületett a baba: a veszprémi mentők segítették világra a kislányt

/Kiemelt képünk illusztráció/


"❗️MENTŐK SEGÍTETTÉK VILÁGRA EGY KISLÁNYT VESZPRÉM VÁRMEGYÉBEN❗️

Péntek este kezdődtek fájásai annak a 30 év körüli, 39 hetes kismamának, akihez Veszprém vármegyei otthonába kérték a mentők gyors segítségét, miután az események hirtelen felgyorsultak. Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és megvizsgálták a kismamát, majd (helyesen) úgy ítélték, hogy nincs idő kórházba sietni, így felkészültek a szülés levezetésére. Az életmentők segítségével a nő mindössze néhány perc alatt világra hozta kislányát, aki rögtön fel is sírt. A helyszíni vizsgálatokat követően végül a büszke édesanyát és gyermekét stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. Az újszülöttnek boldog és egészséges életet kívánunk, a szülőknek és a mentésben résztvevőknek gratulálunk!🚑❤️🇭🇺#mentők #veddészreamentőt" - olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

Gratulálunk az édesanyának és a mentőknek, sok boldogságot kívánunk a családnak és jó egészséget a picinek!
 


 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja