SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

"Nagyon köszönöm, hogy segítettek rajtam" - Megható levelet írt egy kislány a mentőknek, akik ellátták a balesete után

Németh Noémi [cikkei] - 2024-06-11
Különleges levelet kapott az Országos Mentőszolgálat.
"Nagyon köszönöm, hogy segítettek rajtam" - Megható levelet írt egy kislány a mentőknek, akik ellátták a balesete után

Áprilisban láttak el a mentők két kisgyermeket, akik balesetet szenvedtek. Az egyikük, Naomi most megható levelet írt számukra, melyben beszámolt a gyógyulásáról és megköszönte, hogy segítettek rajta, hogy kedvesek voltak vele, és a plüsst is, amit kapott tőlük.

"❗️KÜLÖNLEGES LEVELET KAPTUNK❗️
Még áprilisban kérték bajtársaink segítségét két kisgyermekhez, akik Tolna vármegyei otthonukban szenvedtek sérülést egy szerencsétlen baleset következtében. A mentők nagy erőket mozgósítottak, helyszínre érkező bajtársaink ellátták a testvérpárt és stabil állapotban szállították őket kórházba. Néhány héttel később egy megható levél érkezett a Paksi Mentőállomásra, amelyet a nagyobb testvér, Naomi írt az életmentőknek. A kislány kedves szavai meghatották bajtársainkat és megkönnyebbülten örültek a gyermekek felépülésének. A mentésben résztvevőknek gratulálunk!🚑❤️🇭🇺#mentők #veddészreamentőt"
- olvasható az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

 

Indexkép: Országos Mentőszolgálat Facebook-oldala

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja