SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Kismamaruha - hogyan ne?

Rindt Kata [cikkei] - 2010-05-03
A különböző hozzászólások és Szentendrén a kismamaruha outletben elhangzó beszélgetések is arra sarkallnak, hogy haladjunk tovább a csinos kismama kérdéskörében! Úgy veszem észre, hogy érdemes felhívni a figyelmet a kismamaruha apró különbségeire, amik igen sokat dobnak a látványon!
Kismamaruha - hogyan ne?

Többen megjegyezték, hogy szerintük egyáltalán nem szép a pocakra simuló póló. Pedig még a kismama felsőkről nem is nagyon írtam. Majd azokra is kitérek, de idáig azt tartottam fontosnak, hogy arról írjak, mitől nem idétlen a szoknya vagy a nadrág.

Kismamaruha divat

Tovább haladva a témában most a kismamaruhákról írok és a példa kedvéért inkább a bő fazonú ruhákat mutatom be - az is hoz elég sok vicces látványt. Ígérem, rátérek a kismama felsőkre is - most azonban nézzük meg, mi kell ahhoz, hogy egy ruha csinosan mutasson a kismamán. KLIKK a képre!
 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja