SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Bader György


Bader György
Pszichológus, asztrológus, tanár, családállító

pszichológus, Hellinger-féle családállító, asztrológus, Bach-virágterapeuta


Elérhetőségeim:
Cím: 7625 Pécs, Dr. Majorossy I. utca 36.
Telefon: 06-30/940-67-89
E-mail: info@pramana.hu
Honlap: http://www.pramana.hu/

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

asztrológia

Kedves György! Az előző kérdező vagyok. Nagyon köszönöm ezt a részletes leírást amit kaptam, gyanítottam ezeket a problémákat előtte is. Édesanyámmal való hullámzó kapcsolatom egy családállítás alkalmával is megmutatkozott. Azt ki lehet venni a születési képletemből (bár tudom, hogy konkrét dolgokat, eseményeket nem lehet elővetíteni, de energia mintázatot talán), hogy hány éves korom környékén lehetséges, hogy családom lesz?
Nagyon köszönöm még egyszer! Sokat segített!
Krisztián, Veszprém, 1988.12.31; 08:45
Kedves Krisztián,

35-36 éves kora körül lesz egy olyan időminőség, amikor errefelé is elmehetnek a dolgok; de ezen kívül ugyanez az időminőség jelentheti azt is, hogy egy nagyon kézreálló kiteljesedési területet találva sikereket ér el, vagy azt, hogy új tanulmányokba fog, vagy rengeteg új embert ismer meg, és ez kerül az élete fókuszába - és még jó néhány verzió ezeken kívül is; akár egyedüli megélésként, akár bármely másikkal együtt, akár bármely másik kettővel, stb.

A legjobbakat kívánva, üdvözlettel:

Bader György
2022-06-23 20:47:04
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja