SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Bader György


Bader György
Pszichológus, asztrológus, tanár, családállító

pszichológus, Hellinger-féle családállító, asztrológus, Bach-virágterapeuta


Elérhetőségeim:
Cím: 7625 Pécs, Dr. Majorossy I. utca 36.
Telefon: 06-30/940-67-89
E-mail: info@pramana.hu
Honlap: http://www.pramana.hu/

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

asztrológiai kérdés

Kedves György!
A kérdésem a párkapcsolati problémák felé irányul. Milyen blokkok állnak az utamba, hogy egy stabil, hosszú párkapcsolatot kialakítsak? Volt másfél éve egy hölgy az életembe, akivel nagyon jól kezdődött minden és hirtelen véget ért a dolog. Korábbi esetekből is tapasztaltam, hogy van bennem egy hátráltató akadály. Olyan mintha a saját magam ellensége lennék. Rágörcsölök és a semmiből előjönnek negatív gondolatok és visszautasítanak. Voltam családállításon és megtudtam, hogy méhen belül három ikertestvéremet is elveszítettem. Ezt édesanyám is megerősítette. (4 szívhangot hallottak ultrahangon, 4 nevet kellett megadnia). Lehet, hogy ezért a veszteségért saját magam teszem felelőssé tudat alatt? Ez a születési képletemben megnyilvánul? A születési képletem alapján lesz saját családom? És ha nem is garantált, de következtetni lehet rá, hogy kb hány éves koromban?
Köszönöm a válaszát!
Krisztián
Veszprém, 1988.12.31, 08:45
Kedves Krisztián,

jól tette, hogy elküldte a születési adatait is, mert a horoszkópja segítségével elég pontosan körülhatárolhatóvá vált, hogy az Ön esetében milyen tényezők állhatnak annak a jelenségnek a hátterében, ami már többedszer fordult elő a kapcsolataiban.

És bár lélek-energetikailag nagyon pontosan látszik, hogy merrefelé kell keresgélni, sajnos - mivel a megélési/megjelenési szint nincs benne a horoszkópban, így -, a konkrét tényeket, történéseket Önnek kell majd felkutatnia (és azt gondolom, hogy ehhez érdemes lenne szakember segítségét is igénybe venni).
A horoszkópjából látszóan, az Ön esetében egy kicsit több akadályt kéne leküzdeni ahhoz, hogy stabil és harmonikus kapcsolatot tudhasson felépíteni (és a személyisége asztro-térképéből egyébként az is kiolvasható, hogy az erre irányuló vágya is jóval erősebb az átlagnál).

Két fő területen kéne elindulni rendet rakni: az egyik a gyerekkora, kiemelten pedig az édesanyjához fűződő kapcsolata (vagy épp annak a hiánya), a másik a családrendszeri kötések.

Az elsőt illetően az olvasható le a lélek-térképről, hogy az édesanyjához fűződő kapcsolata valamilyen módon megélve végletesen intenzív volt; ez lehetett egy olyan, rajongásig menő szeretet, aminek következtében esetleg nem is tudott róla leválni érzelmileg, de akár egy szélsőségesen negatív érzelmeket generáló gyerekkor is, aminek következtében rengeteg fájdalom és/vagy félelem rakódhatott el a gyereki lélekben (vagy mindkettő egyszerre).
Ezeknek a feltérképezésére és megdolgozására is hozzáértő kolléga segítségének az igénybevételét javasolnám; ha talál, akkor szerencsés lehetne olyan valaki, aki belső utazásokkal / imaginációval is dolgozik.

A másik terület pedig a családlélek kéne, hogy legyen, ugyanis az Ön esetében - a horoszkópjából látszóan - sajnos nem csak egy családrendszeri kötés hat közre (mint pl. az ikrei, akiket már szerencsésen megtalált), hanem több is.
Mostanra már tudhatóan a családrendszeri hatótényezőkkel úgy áll a helyzet, hogy van, akinél egy állítás is elegendő, aminek a segítségével bele tudhat gyógyulni az életbe, és vannak, akiknek az esetében több kötést is oldani kell ahhoz, hogy olyan életet tudhassanak élni, amilyenre vágynak.
Az Ön esetében úgy áll a helyzet, hogy legalább 4-5 különböző kötést, családrendszeri problémát kéne meglelni, majd utóbb feloldani ahhoz, hogy ezek aztán már ne akadályozzák a kapcsolataiban (ha gondolja, akkor a honlapomon a családállításról szóló résznél talál egy kérdőívet, aminek a segítségével feltérképezheti a családját e tekintetben).

Sajnálom, hogy ilyen rengeteg munkát "akasztottam a nyakába", de a mostanra már összefésült egyéni horoszkóp-megbeszélésekből és családállításokból elég megbízhatóan lehet minderre következtetni.

Kitartást, és a körülményekhez képest legjobbakat kívánva:

Bader György
2022-06-23 08:11:14
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja