SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Bader György


Bader György
Pszichológus, asztrológus, tanár, családállító

pszichológus, Hellinger-féle családállító, asztrológus, Bach-virágterapeuta


Elérhetőségeim:
Cím: 7625 Pécs, Dr. Majorossy I. utca 36.
Telefon: 06-30/940-67-89
E-mail: info@pramana.hu
Honlap: http://www.pramana.hu/

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Elakadt helyzet, dilemma

Tisztelt Bader György!

Ismét kérdezni szeretnék Öntől. Két éve, súlyos magánéleti válságok miatt beteg vagyok, állandó belső szervi gondokkal küzdök. Alig eszem. A kérdésem, hogy hogyan tudnám ezt jobban megélni, gondolom áldozatvállalással (6/12. ház) illetve aktuálisan várható-e javulás. A dilemmám, hogy a bennem levő dolgokat, ismereteket kifejezzem-e vagy még inkább el kéne rejteni és érlelni ezeket a konfliktusok miatt.

Köszönöm
Veronika

Kedves Veronika,

a fenti dilemmára az a sablon-megoldás, hogy egy dinamikusan változó folyamatban vállalja fel és nyilvánítja meg magát egyre teljesebben, egészen addig, amíg meg nem szűnnek a tünetek.
Kicsit konkrétabban: amint egyre több ismeretet szerez és ezzel párhuzamosan egyre teljesebben ismeri meg saját magát is, úgy ezzel szinkronban egyre intenzívebben érdemes felvállalnia a saját impulzusait és kifejeznie a belső tartalmakat.

Ehhez általában segítővel végzett belső munka éppúgy hasznos szokott lenni, mint ahogy természetgyógyásszal/dietetikussal/gasztroenterológussal folytatott konzultáció is sokat segíthet.

És ha jól azonosítottam be Önt a keresztneve alapján, akkor a legfőbb kérdés jelenleg az, hogy hány családrendszeri kötés oldását sikerült mostanra abszolválni, illetve talált-e egyéni segítőt, aki tudhat Önnek segíteni ebben a folyamatban; mert ha mindkettő halad a maga útján, akkor már csak türelemre lesz szüksége...

A (körülményekhez képest) legjobbakat kívánva, üdvözlettel:



Bader György
2024-02-21 10:48:38
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja