SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Bader György


Bader György
Pszichológus, asztrológus, tanár, családállító

pszichológus, Hellinger-féle családállító, asztrológus, Bach-virágterapeuta


Elérhetőségeim:
Cím: 7625 Pécs, Dr. Majorossy I. utca 36.
Telefon: 06-30/940-67-89
E-mail: info@pramana.hu
Honlap: http://www.pramana.hu/

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Munka

Kedves György, szeptember 29-én megszűnt a munkaviszonyom, mert nem fogadtam el a felajánlott új pozíciót. A főnöknőm nem kedvelt, ezért el kellett jönnöm, illetve úgy gondolom, hogy olyan munkakörben kell dolgoznom, ami a segítségre szoruló emberekhez közelebb visz, ezért a bizonytalant választottam. Elég racionális, határozott személy vagyok, de ugyanakkor erősen intuitív és szociális beállítottságú is. A horoszkópom alapján milyen munka való nekem, illetve képletem alapján tudna nekem iránymutatást adni? Köszönöttel, Judit /Budapest, 1977.04.09. 08:45 perc/

Kedves Judit,

talán tudja, hogy a horoszkóp egyik legfontosabb tényezője az Aszcendens, ami az Ön esetében a 08.45-ös időpont miatt annyira az Ikrek és Rák határán áll, hogy ezt előbb be kéne pontosíttatni egy asztrológus-kollégával ahhoz, hogy érvényes megállapításokat lehessen tenni (magam sajnos már évek óta nem tudok új egyéni ügyfeleket fogadni, ezért írtam a kollégákat).

Ami biztosan látszik így is, az azt mutatja, hogy igaz, amit önmagáról leírt, kiegészítve azzal, hogy nemcsak intuitív, hanem hiperérzékeny is, miközben nagyon erős az akarata is. Mindazonáltal - bármilyen irányba indulna is el - első lépésként mindenképpen azt javasolnám, hogy a saját lelke mélyén rejlő sérült kislánnyal való foglalkozásra szánjon időt, mert ennek hiányában hasonló akadályokat vonzhat be a külvilágból, mint amilyet a volt főnökasszonya is jelentett.

Ha esetleg elszánja magát egy ilyen munkára, akkor egyéni terápia, belső gyerek tanfolyam, pszichodráma éppúgy segíthetne, mint ahogy családállítás is.



Bader György
2023-10-16 08:29:05
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja