SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Berényi Mariann


Berényi Mariann
Bach virágterápia tanácsadó, parapszichológus

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Bach cseppek mellett altató szedése

Kedves Mariann!
Nagyon szépen köszönöm a válaszát, tökéletesen igaza van abban amit írt.
Természetesen elsőként a Bach cseppeket összeállító lábmasszőrt (aki eddig kétszer kezelt) kérdeztem meg az Önnek leírt problémáimról, de sajnos semmilyen konkrét tanácsot és választ nem kaptam.
Annyit mondott, hogy akkor hagyjam abba a Bach cseppeket. Ezt pedig nem szeretném.
Kétségbeesésemben és tanácstalanságomban fodultam Önhöz. Fogalmam sincs róla, hogy a cseppeket "jól választottam"-e ki, a felerősödött panaszaim indokoltak-e, stb... melyeket a levelemben megírtam. Legyek türelemmel, mert ez egy "normális" reakció? Szedhetek-e a cseppek mellé altatót (mert sajnos az elmúlt években ha tetszett ha nem "rászoktam" a Sanvalra, de sajnos már ez sem elég) mert nagyon fontos lenne, hogy éjszaka valahogy kialudjam magam.
Nagyon fáradt vagyok már és csak a jó megoldásokat keresném megfelelő segítséggel és tanáccsal. Szeretnék talpra állni és ehhez kérném újra a segítségét, amelyet előre is nagyon köszönök:
az özvegyasszony - Cili

Kedves Cili!

Akkor elmondom, hogy én mit szoktam mondani a pácienseimnek.
A kártyák, amit kiválasztott, a lehető legjobb kártyák voltak az Ön számára, hisz a tudatalattija mindig ismeri a helyes választ, és soha nem téved, csak nem mindig tudja elérni a tudatos ént, vagyis, kommunikálni, hogy mire van szüksége. Tehát ez rendben van, efelől nyugodjon meg.
Én alapból nem ajánlom a 4X4 cseppet, tapasztalatom szerint ez túl sok szokott lenni a pácienseknek. Alapelvem az óvatosság, ezért mindig 2X3 cseppel indítok, de néha még ez is sok, és elindul az elsődleges rosszabbodás.
Ettől nem kell megijedni, ha szedett már homeopátiás szert, biztos elmagyarázták, mi ez. Az a lényege, hogy bár ijesztőnek tűnnek a mellékhatások, mégis fontosak, mert jelzik, hogy működik a szer, és elkezdett hatni, a szervezet elkezdte az öngyógyítást. Ilyenkor TILOS abbahagyni a cseppek szedését, mert azt az iránytűt vesszük el a szervezettől, ami alapján meg tudná magát gyógyítani. Csak csökkentjük az adagolást, napi kétszeri, egyszeri alkalomra, de ha még ez is sok 2 vagy 3 naponta is elég beszedni a szert, egyszer. A lényeg, hogy NE HAGYJUK ABBA a szedését, még egy kis kitartás, és egyszer csak el fognak múlni a kellemetlen tünetek. Akkor esetleg nagyon óvatosan újra lehet emelni az adagot, bár ezt Önnél inkább nem erőltetném.
A cseppek mellett semmilyen gyógyszer szedése nincs tiltva, ha az orvosa rábólint az altatóra, akkor nincs ellenjavaslatom, szedje nyugodtan.
Remélem, sikerült megnyugtatnom, és végül megoldódnak a problémák.


Berényi Mariann
2020-01-10 14:48:38
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja