SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Berényi Mariann


Berényi Mariann
Bach virágterápia tanácsadó, parapszichológus

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Bach virágesszencia és erõsödõ tünetek

Tisztelt Asszonyom!

Szeretném Öntől tanácsot kérni. Előző héten megbetegedtem, influenzával diagnosztizáltak, ami korábban is kijött rajtam (tavaly decemberben) annak ellenére, hogy az elmúlt években alig voltam beteg. Mivel hiszem, hogy minden betegség alapja a lélek, ezért egy Bach virágesszenciával foglalkozó teszt kitöltése után megvásároltam 3 db esszenciát (rezgőnyár, bohócvirág, olajfa) és egy hete ezekből minden nap reggel 2 cseppet csepegtetek a nyelvemre. Kezdetben semmi gond nem volt, aztán a szedéstől számított két nap elteltével furcsa gondolatok kezdtek el jönni a fejembe, félelmek, melyek régebben is már elő-előbukkantak, majd egyik nap sírtam, másik nap fáradtnak éreztem magam, aztán jött a szorongás, illetve az erős, ezzel járó fizikai érzetek és azóta sajnos ez csak fokozódik napról napra. Korábban pánikbetegséget diagnosztizáltak nálam, de ez szépen helyre jött pár éve. Szeretném megkérdezni, hogy ezek a szedés elkezdése miatt teljesen természetes reakciók és helyre fognak jönni? Illetve ha nem érzek változást, akkor mennyi az az idő, ami után érdemes felkeresnem egy terapeutát, hogy átsegítsen ezen a nehéz időszakon? Borzasztóan el vagyok keseredve, nagyon régen nem éreztem ennyire rosszul magam.

Válaszát előre is köszönöm:

Andrea
Kedves Andrea!

A folyamat, amit leírt, teljesen természetes, és elsődleges rosszabbodás a neve. Ez azt jelenti, hogy elkezdett hatni a szer, és a szervezete is elkezdett reagálni rá. A gyógyulás során először ki kell tisztulnia a sebnek, és csak azután tud megindulni a regenerálódás. Vagyis a felszínre kell jönnie a mélyen eltemetett dolgoknak. Ez történik most Önnel is. Azt sajnos nem tudom megjósolni, hogy ez meddig fog tartani, mert ez egyénileg változó. Függ az alkattól, az átélt traumák mélységétől is, attól, hogy meddig jutottunk a feldolgozásukban. Mivel nagyon erősek a tünetek, annyit javasolnék, hogy egy 30 ml-es üvegcsét töltsön fel ásványvízzel, és ebbe csepegtessen 2-2 cseppet az eszenciákból, majd ebből vegyen be 2 cseppet, de csak minden másnap. Ezzel tompítja a tüneteket, de a gyógyulás folyamatát nem akasztja meg. Nagyon fontos, hogy NE HAGYJA ABBA a szedését, mert akkor a gyógyulási folyamat is megáll.
Kívánok sok erőt és kitartást!


Berényi Mariann
2020-02-13 14:11:01
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja