SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Berényi Mariann


Berényi Mariann
Bach virágterápia tanácsadó, parapszichológus

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Bach-virágesszenciák

Kedves Mariann!
Pár hónappal ezelőtt írtam Önnek a kisfiammal kapcsolatban (testvérszületés, új óvónéni, barátok), kaptunk bach virágesszencia ajánlást, amit elkezdtünk szedni és úgy érzem segített kicsit rendezni a kisfiam lelkivilágát. Most ismét azért írok, hogy a tanácsát/segítségét kérjem. Húsvét előtt fogytak el a cseppek (dió,bohócvirág,vörösfenyő,cseresznyeszilva,katáng). Ami továbbra is fennáll, illetve új dolgok is jöttek be nála: türelmetlen, ő akar irányítani, ha nem sikerül neki dühöng, a történések változást azért már jobban elfogadja... Továbbra is maradhatnak ezek az esszenciák?
Elkezdtem vele együtt szedni az cseppeket, ami nálam előjött és nem tudom, hogy normális volt-e, hogy túlaggódtam magam,bizonytalan voltam, hogy mindent jól csinálunk-e vele kapcsolatban...
Válaszát és segítségét előre is köszönöm!
Apole
Kedves Apole!

Én nem változtatnék a keveréken, a leírt történésekből arra következtetek, hogy jó az irány. Bátran lehet ugyanazt a keveréket akár több hónapig is szedni, az ember lánya úgyis érzi, hogy mikor lesz rá kevésbé szüksége.
Annyi még, hogy Önnek külön beleraknék egy újabb szert a túlaggódás miatt, mégpedig a vörösvirágú gesztenyét. (Egyébként érdemes nyitott szemmel járni, mostanában fog virágozni ez a fa, és tényleg gyönyörű...)
Ha bármi kérdés felmerül, továbbra is szívesen segítek:


Berényi Mariann
2021-04-09 11:29:54
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja