SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Berényi Mariann


Berényi Mariann
Bach virágterápia tanácsadó, parapszichológus

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Csepp választás

Jó napot kívánok!
A cseppekkel kapcsolatban lennének kérdéseim. 3 hónapja rendeltem több fajta cseppet. Olyan helyen tárolom őket, ahogy elő van írva, védve vannak. Elég sokszor bontottam fel az üvegcséket, keverék készítéshez. Egy hete amikor felbontottam gyanús lett, hogy az alkoholos illat amit erősen kellene érezzek , azt most már alig érezhető rajtuk. A cseppek látszatra ugyanolyanok, nem zavarosak nem változtak. Viszont arra gyanakszom a bontogatás miatt kipárolgott alkohol már nem tartósítja őket, pár hete egyik csepp hatását sem érzem, még azét sem ami eddig használt. Rendeljem újra őket?
A másik amit szeretnék megkérdezni, hogy a munkahelyem miatt iszonyat stresszes vagyok, depresszió lett úrrá rajtam. Semmi kedvem semmihez, nem találok megoldást semmire. Szabadnapjaimon amikor lenne mit tenni, intézni hiába tudom muszáj de annyira nincs kedvem és erőm, hozzá neki sem indulok . Pedig új munkát szeretnék találni mielőbb, költöznöm kell a közeljövőben. Sok lelkierőre kitartásra lenne most szükség. Milyen cseppet vagy cseppeket ajánlana ami kihúz a "gödörből" és segít ebben az időszakban?
Kedves Kérdező!

Az alkoholos alapeszencia, vagy anyaeszencia nem tud megromlani, pont az alkoholtartalma miatt. A készítésük is úgy történik, hogy a leszedett virágot forrásvízbe rakják, napoztatják több órát, majd a 1:1 arányban tömény brandyt adnak hozzá. És mivel nem a drogtartalmával, hanem az átadott információval gyógyít, (pont úgy, mint a homeopátiás szerek), ezért az információ sem törlődik belőlük. Egy dologra érzékenyek csak, az elektromágneses rezgésre, ezért kell az elektromos eszközöktől távoltartani. Ha nem érzi az alkoholt, az csak annyit jelent, hogy elpárolgott belőle. Ilyenkor nyugodtan fel lehet önteni pár csepp tiszta (gyógyszertári) alkohollal vagy brandyvel, hiszen Bach doktor is ezt a módszert alkalmazta.
Ha nem érzi a cseppek hatását, akkor az azért lehet, mert már nincs szüksége az adott keverékre, és új összeállítást kell keresni.
A depresszióra több szer is létezik:
- a vadrepce, ami azoknak jó, akik hajlamosak időnként komorrá válni és kétségbeesni,
- a sülzanót, azoknak, akik hatalmas reménytelenség állapotában vannak, akik már feladták a hitet, hogy bármit is lehetne tenni értük, illetve a
- szelídgesztenye, a legmélyebb depresszió szere, amikor a gyötrelmet már-már elviselhetetlennek érezzük. (pl. halálesetnél.)
Én ezek mellé ajánlanám még a
- cseresznyeszilvát, mint stresszoldót, illetve a
- diót, a változás virágát.


Berényi Mariann
2021-06-22 13:50:35
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja