SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Berényi Mariann


Berényi Mariann
Bach virágterápia tanácsadó, parapszichológus

Témakörök

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Vissza nyerni régi onnmagam

Kedves Tanácsadó!

Megprobalom röviden leírni a problémám.
2013 ban Anyukám halála után kezdődtek a szorongásos tüneteim amit rossz gondolatok is kísérték,hozzá teszem pozitívan gondolkozom ,mindig nyugodt és kiegyensúlyozott voltam,sikerült kezelnem magamtól ezt a dolgot gyógyszerek nélkül de sajnos a rossz gondolatok meg néha rám törtek, aztán 2017 ben a párom majdnem osszejott egy nálam fiatalabb lánnyal az nagyon nagy csalódás volt és ezzel fel nyitotta a szemem ,elmúltak a szorongásom, elkezdtem magammal foglalkozni többet, vissza tért a minden mint régen éreztem, felszabadult és kiegyensúlyozott lettem.Végülis a párom velem maradt 24 éve vagyunk együtt van 2 kisgyermekünk is 7 és 11 évesek. Kislányom sajnos ritka genetikai beteg, sok teher nehezedik rám. Aztán 1 éve sok rossz eletkorulmenyek miatt ujbol éreztem hogy valami nem stimmel, mikor mentem az utcán és jöttek velem szemben az utcán olyan volt mintha elveszteném a kontrollt felettem nagyon rossz érzés volt, az elmúlt most néha jönnek a rossz gondolatok, aztán legutóbbi autóvezetés közben éreztem mikor a főúton mentem h jönnek a rossz érzések, félelmek, gondolatok így haza kellett mennem.
Nagyon szeretném vissza nyerni a régi önmagam.
Mit ajánlana nekem?
Köszönöm szépen!

Kedves Kérdező!

Szorongásra a rezgőnyarat ajánlanám,
az átélt rossz tapasztalatokra az ernyős madártejet,
pánikra a molyhos napvirágot,
a leírt kontrollvesztésre pedig az iszalagot javasolnám.
Ez a négy szer egyben is megtalálható az Elsősegély cseppekben, amit talán egyszerűbb beszerezni is. (Nagyobb, homeopátiás patikákban kapható.) Bármikor, amikor önre tör a szorongás, érdemes 1-2 cseppet bevenni, és szinte azonnal csillapítja a tüneteket.



Berényi Mariann
2022-04-11 16:34:55
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja