SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Dr. Tidrenczel Zsolt


Dr. Tidrenczel Zsolt
Főorvos, szülész- nőgyógyász és klinikai genetikus szakorvos

Elérhetőségeim:
E-mail: info@drtidrenczelzsolt.hu
Honlap: http://www.drtidrenczelzsolt.hu

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Vérzés zavar

Tisztelt Doktor Úr!

3 gyermekem van mindhárman császárral születtek a harmadiknál petevezeték elkötésem volt,Az lenne a problémám hogy pár hónapja a menstruációm vacakol,hol hamarabb jön meg hol később,van hogy 10, 12 napig is pecsételek legtöbbször csak a peteérés után múlik el a barnázás,mindig is rengeteg vérzésem volt darabokkal, ami pár hónapja kevesebb azt vettem észre és ami nagyon furcsa hogy megjön első nap jön a vér de csak kevés 2. nap nagyon sok jön,harmadik nap is sok majd a negyedik napon semmi ötödik napon megint jön vér darabbal aztán megint nem jön utána megint jön vérdarabbal,mik lehetnek ezek a szünetek?mi okozhatja ezt?36 éves leszek,sokszor kinoznak hőhullámok hangulat ingadozások,legutóbbi rák szürésem rendben volt.nagyon aggaszt hogy mi lehet ez valami hormonzavar vagy a klimax előszele?vagy valami nagy bajt jelez?anyukám 40évesen már elkezdte a klimaxot és 42 éves korára el is maradt a vérzése.köszönöm szépen ha segit.
Kedves Asszonyom

A leírt panaszok hátterében több minden is meghúzódhat. Az sem zárható ki, hogy Önnek is, mint az édesanyjának, a szokásosnál korábban fog kezdődni a változó kora.
Szükséges lenne alapos nőgyógyászati vizsgálatot, hüvelyi ultrahangvizsgálatot és hormon profil vizsgálatot (vérből) végeztetni.

Dr. Tidrenczel Zsolt
2023-08-07 16:32:06
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja