SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Fehér Beáta


Fehér Beáta
Szenvedélybeteg tanácsadás

- tanácsadás szenvedélybetegeknek és hozzátartozóknak
- drog, alkohol, játékszenvedély, társfüggőség, evészavarok

Elérhetőségeim:
E-mail: beata.feher28@gmail.com
Honlap: http://www.szenvedelypont.hupont.hu/

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Dohányzásról leszokás

Kedves Beáta!

Férjem több mint 10 éve dohányzik. Már van egy 8 éves kisfiunk, és most eljött az idő, hogy nagyon vágyunk egy második gyermekre. Én ragaszkodom, hogy teljesen leszokjon a dohányzásról, mert úgy tudom, hogy ez a DNS-t is roncsolja, ami a további generációra is hat. Úgy tűnik, hogy ő is rászánta magát, bár én a korábbi tapasztalatok alapján nem tartom őt túl kitartónak. A háziorvossal felírattuk a Champix nevű gyógyszert, ami remélhetőleg megadja a hiányzó kitartást.
Szeretném Öntől megtudni, hogy mivel tudnám megkönnyíteni a "dolgát", mennyi idő kell a férjem teljes mértékű "visszaállításához". Tudom, hogy a fogamzásgátló abbahagyásakor is van minimum egy hónap várakozási idő, de a dohányzás abbahagyása és a Champix szedése után mennyi idő múlva áll készen?

Várom biztatását és tanácsait!

Köszönettel: Luluka
Kedves Luluka!

Sajnos a dohányzás nem a szakterületem. Ezért nem szeretnék elmélyedni a kérdés megválaszolásában, javaslom a háziorvos, vagy dohányzásban illetékes kolléga megkeresését!

Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni!

Üdvözlettel,

Fehér Beáta
2011-01-26 10:39:53
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja