SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Fehér Beáta


Fehér Beáta
Szenvedélybeteg tanácsadás

- tanácsadás szenvedélybetegeknek és hozzátartozóknak
- drog, alkohol, játékszenvedély, társfüggőség, evészavarok

Elérhetőségeim:
E-mail: beata.feher28@gmail.com
Honlap: http://www.szenvedelypont.hupont.hu/

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Rehabilitációs otthon alkoholistáknak

Üdvözlöm!
Gyermekem 18 éve alkoholizál. 3 alkalommal volt Esperal beültetése. 4 alkalommal volt 2-3 hónapokat pszihiátriai kezelésen a visszatérő ivása miatt. Utoljára 2012 májusától 3 hónapig, melynek eredménye abszolut 0. Dolgozik, a napi munkáját ellátja, de mikor hazajön egyetlen célja van, az ital. Sört és rövidet iszik, dugva, mert azt hiszi nem vesszük észre. Eddig általában aránylag csendben volt, de kb fél éve a rövid ital elfogyasztása után agresszív, magából mindenért kikelő, magából kifordult lesz. 46 éves. Elvált, az arcán kemény nyomokat hagyott az alkohol. Véleményem szerint párt nem keres - nem is találna- magának, mert kinek kell egy ilyen arc. Egoista, bosszuálló, rosszindulatú lett - saját bevallása szerint is - magából kifordult egyén lett. Notórius hazudozó lett, a pénz folyik ki a kezei közül. Együtt vagyok kénytelen lakni vele, mert ha nem vagyok, már rég hajléktalan lenne. Nekem jogom nincs arra, hogy kényszergyógykezelést kérjek,ő viszont egyre agresszívebb, főleg a férjem halála óta (2 éve).
Mit tehetnék? Félek, hogy tragédia fogja lezárni ezt az ügyet. Kérem, ne írja a rendőrséget, anya vagyok, nem tudom megtenni...Minden alkalommal hiszem, hogy a jóságommal, hogy befogadom a kórház után, majd megváltozik. De nem!
Mit tehetnék??

Kedves Kérdező!

Sajnos 18 év nagyon hosszú idő. Ahhoz, h tartós változás következzen be én un. rehabilitációs otthont javasolnék, ahol 1-1,5 év alatt van remény a masszívabb változásra. Természetesen ezek is önkéntes alapon működnek.
Ön azzal segít, ha nem fogadja el azt, ahogyan a fia él, de magától nem fog a helyzet változni.
rehabilitációs otthonokról itt tájékozódhat:
droginfo.hu/

Minden jót kívánva,



Fehér Beáta
2013-04-24 21:26:53
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja