SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Fehér Beáta


Fehér Beáta
Szenvedélybeteg tanácsadás

- tanácsadás szenvedélybetegeknek és hozzátartozóknak
- drog, alkohol, játékszenvedély, társfüggőség, evészavarok

Elérhetőségeim:
E-mail: beata.feher28@gmail.com
Honlap: http://www.szenvedelypont.hupont.hu/

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Szerencsejáték szenvedély

Kedves Beáta!

Érdeklődni szeretnék, hogy mi a teendő abban az esetben, ha édesapám állandóan szerencsejátékozni akar. A család minden pénzét elköltötte. kölcsön kéreget, csak hogy játszani tudjon.Édesanyám és testvéremben látja az ellenséget, mivel próbálják lebeszélni róla, de csak egyre rosszabb. Az elmúlt pár napban kezdett el erőszakosan viselkedni, a minap már odáig fajult a helyzet, hogy anyukámat is megütötte. Nem fogja fel, hogy rosszat cselekszik, úgy gondolja, hogy minden rendben van. Orvoshoz nem akar menni, de szerintem más lehetőség nincs. Kérem segítsen, adjon tanácsot, félek, hogy súlyosbodni fog a helyzet.
Várom mihamarabbi válaszát.


Kedves Kérdező!

Érdemes lenne egy szakembert felkeresni és egy közös stratégiát kidolgozni. Gyógykezelni akarata ellenére senkit nem lehet, de arra érdemes megoldásokat találni, hogy a családtagokat, a családtagok pénzét ne veszélyeztesse. Javaslom, hogy zárják el a család pénzéhez való hozzáférését. Bántalmazás esetén érdemes elgondolkodni, ha nem javul a helyzet, akkor milyen megoldásokban tudnak gondolkodni rövid- és hosszútávon.

Fehér Beáta
2015-08-10 17:56:22
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja