SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Fülöp Borostyán


Fülöp Borostyán
Cigánykártya jósnő, spirituális tanácsadó

Elérhetőségeim:
Email: fulopborostyan@gmail.hu
Facebook: https://www.facebook.com/fulopborostyanjosno
https://www.facebook.com/borostyan.fulop
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Megcsalás: kinek higgyjek?

Kedves Borostyán!Már 9 éve, hogy megcsalt a férjem, akkor voltunk 23 éves házasok.Szakított a nővel, rövid viszony után,miután megtudtam, és elzavartam,és kis ideig külön éltünk.Aztán megbeszéltük, hogy újrakezdjük.Igen ám , de az exnője aki egy 17 évvel fiatalabb, 2 gyerekes anya volt,elkezdte a kavarást.Főleg az interneten zaklatott, de a férjem is hívogatta,számot kellett cserélni.Aztán rá két évre megint rámírt, hogy egy színjáték a házasságunk, jót röhög rajtunk, és hogy a férjem mással is megcsalt, nemcsak velem, olyannal is,akire nem is gondolnék.
Gondolhatja, hogy ezzel megmérgezte az életem, mert a férjem tagadja, de a gyanú bennem van.
Kérdésem, kinek higgyjek?
Kedves Kérdező!

A párja a lapok szerint megcsalhatta régebben mással is. De! Fókuszáljon a jelenre! Ha ezek után is tudja szeretni a férjét, akkor azzal törődjön ami most, a jelenben van! :) Egy jó tanács! Ha még tud örülni szívből a férjének, akkor dolgozzon a házasságukon, és beszélgessen őszintén a férjével! Viszont a múlt sérelmeit, már ne hozza fel! Adjanak egymásnak egy új, és utolsó esélyt! :)

Fülöp Borostyán
2019-10-25 02:36:29
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja