SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
J. Kovács Judit


J. Kovács Judit
Drámapedagógus, baba-mama témák

Drámapedagógus, a Kerekítő mondókás könyvcsalád és kapcsolódó baba-mama foglalkozáshálózat megálmodója vagyok.
Honlapunkról és tizennégy könyvemből mindent megtudsz, amit a mondókákról és mondókázásról tudni érdemes. Megtalálhatod Kerekítő manót is, akit ovis és bölcsis mesekönyvbe is bújtattunk. A Kerekítő Youtube csatornáján, manós-mondókás videókkal és dalokkal várunk. Intézményi továbbképzéseimnek köszönhetően országszerte bővül a Kerekítő mintaóvoda és mintabölcsőde minősítéssel rendelkező intézmények száma. Ezekben Kerekítő manó mint csoportbáb van jelen a gyerekek életében a népi mondókáskönyvek pedig a szabadpolcon találhatók.


Elérhetőségeim:
Honlap: http://www.kerekito.hu

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

1 hónapos baba csak cicin alszik el

Kedves Judit, a problémám a következő: kislányom Hanna 1 hónapos, és csak cicin hajlandó elaludni. Nem szopizik, csak cumizik, fél ójrákat, és akkor is úgy kell kicsempésznem a szájából a cicit, várni míg rendesen elalszik, és úgy tudom betenni az ágyába, de van mikor felébred, és kezdődik minden elölről. Próbáltunk neki cumit adni de amint az kiesik a szájából sírni kezd így éjjel az sem megoldás. Mit tudok tenni hogy leszokjon erről, mennyi ideig szabad őt sírni hagyni?
köszönöm válaszát előre is!
Kedves Hanna Anyuka!

Az anyaság fárasztó, különösen a kezdeti időszak. Az első három hónap, fél éve mindenképp a babáé, éjjel és nappal is. Próbálj az igényeihez igazodni, hosszútávon megéri. Nem baj, ha rajtad alszik el.
Ajánlott könyvek: Ölelj át!, és Az elveszett boldogság nyomában című művek.
Minden jót kívánok!


J. Kovács Judit
2011-06-11 16:42:15
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja