SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
J. Kovács Judit


J. Kovács Judit
Drámapedagógus, baba-mama témák

Drámapedagógus, a Kerekítő mondókás könyvcsalád és kapcsolódó baba-mama foglalkozáshálózat megálmodója vagyok.
Honlapunkról és tizennégy könyvemből mindent megtudsz, amit a mondókákról és mondókázásról tudni érdemes. Megtalálhatod Kerekítő manót is, akit ovis és bölcsis mesekönyvbe is bújtattunk. A Kerekítő Youtube csatornáján, manós-mondókás videókkal és dalokkal várunk. Intézményi továbbképzéseimnek köszönhetően országszerte bővül a Kerekítő mintaóvoda és mintabölcsőde minősítéssel rendelkező intézmények száma. Ezekben Kerekítő manó mint csoportbáb van jelen a gyerekek életében a népi mondókáskönyvek pedig a szabadpolcon találhatók.


Elérhetőségeim:
Honlap: http://www.kerekito.hu

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

2 szoptatás közti idõ

Köszönöm a hamar választ és megtartom.Lenne még kérdésem.Az itteni doktornő gyerekorvos azt mondja hogy egy 2 hónapos babának már 3-4 óránként kell szopnia,ön mit gondol erről?Tényleg húzzam addig? mert a lányom 2-2és fél óránként szokott van amikor 3.De hát annyira szereti a cicit. Este úgy szokott elaludni a cicin mert köztünk alszik.
Kedves Érdeklődő!
Szoptatással kapcsolatban keresse bátran a La Leche Ligát , akik az igény szerinti szoptatás hívei.
Két hónapos babával nem kell megvárni a 3-4 órát nekem a 12 éves fiam se három óránként eszik, sőt én sem, hanem sokszor sűrűbben.


J. Kovács Judit
2010-07-29 08:59:33
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja