SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
J. Kovács Judit


J. Kovács Judit
Drámapedagógus, baba-mama témák

Drámapedagógus, a Kerekítő mondókás könyvcsalád és kapcsolódó baba-mama foglalkozáshálózat megálmodója vagyok.
Honlapunkról és tizennégy könyvemből mindent megtudsz, amit a mondókákról és mondókázásról tudni érdemes. Megtalálhatod Kerekítő manót is, akit ovis és bölcsis mesekönyvbe is bújtattunk. A Kerekítő Youtube csatornáján, manós-mondókás videókkal és dalokkal várunk. Intézményi továbbképzéseimnek köszönhetően országszerte bővül a Kerekítő mintaóvoda és mintabölcsőde minősítéssel rendelkező intézmények száma. Ezekben Kerekítő manó mint csoportbáb van jelen a gyerekek életében a népi mondókáskönyvek pedig a szabadpolcon találhatók.


Elérhetőségeim:
Honlap: http://www.kerekito.hu

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Lehet-e színész, ha nincs jó hangja?

Kedves szakértő :)
Lányom 14 éves. Nagyon tehetséges,rengeteg fellépése volt már, sok vers-prózamondó versenyen indult. Országos Ki mit tud? döntőjében 3. lett. Sírtak a beszédjein, a tehetségén, még én is. :) Drámatagozatos gimnáziumba jelentkezett, az alkalmassági megmérettetésen maximális pontja lett. Így fel is vették. Szereti. Kérdésem a következő lenne, nincs jó hangja,ettől még lehet hivatásos színész? Egyedül a hangja miatt van hátrányban, és nem tudom ez mennyit jelent mondjuk a Színművészetin, vagy a Kaposvári Egyetemen.
Kedves Anyuka!
Úgy gondolom, hogy ez nem akadály, hanem valami, amit el kell fogadni, és nem musical-szakra jelentkezni később sem.
Próbáljon lánya erényt kovácsolni ebből a tényből! Például így nem fog cimborálni az énekesnő-színész szereppel, ami nagyon ritka, hogy valóban működik, és olykor tévútra visz. A szép hangú fiatal színészek egy része azt hiszi, hogy jó énekesek is egyben. Ez a gyakori szereptévesztés így az ő esetében könnyebben elkerülhető, és lánya tényleg arra fog tudni koncentrálni, amihez valóban ért, és abból hozza ki a legtöbbet.
Sok sikert!

J. Kovács Judit
2010-10-04 23:13:47
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja