SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Kincses Györgyi


Kincses Györgyi
Tanácsadó szakpszichológus, szexuálpszichológus, relaxációs tréner

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-30/361-78-98
E-mail:kincses.gyorgyi@intimtanacsadas.hu
Honlap: http://www.intimtanacsadas.hu

Témakörök

összes téma      aktus elhúzódása     anális szex     aszexualitás     bántalmazás     biszexualitás     bizalom helyreállítása     fájdalmas közösülés     féltékenység     férfi vágy csökkenése     g pont     generációk együttélése     hangulatzavar     idõskori szex     intimitás hiánya     kiégés     korai magömlés     lelki betegség és szex     leszbikus anya     magömlés elmaradása     maszturbáció     megcsalás     merevedési nehézség és betegség     merevedési zavar     munkaalkoholizmus     munkahelyi szerelem     munkanélküliség     nemi betegség     nemi identitás     önértékelés szexben     orgazmus     orgazmus idõzítése     parafília     párkapcsolat     párkapcsolati probléma     pornó     pozitív gondolkodás     premenstruációs tünetegyüttes     pszichológia     rajongás     stressz levezetése     szakítás     szeretõ     szex élvezete     szex és barátság     szex és terhesség     szex és terhesség; megcsalás     szex kezdeményezése     szex szülés után     szexuális beállítottság     szexuális felvilágosítás     szexuális reagálás     szexuális reagálás hiánya     szexuálpszichológus     szexuálterápia     szüzesség     távkapcsolat     vágy csökkenése     vágy hiánya     változókor  

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

szexuális zavar

Kedves Györgyi!
Végső elkeseredésemben írok, és szeretnék tanácsot kérni. Párommal pár hónapja vagyunk együtt, nagyon szeretjük egymást. Ő már közel az ötvenhez, és cukorbeteg. Mikor együttlétre kerül sor nagyon ritkán alakul ki megfelelő mértékű merevedés, vagy nem tudja befejezni az együttlétet, mert nem marad meg nála a merevedés. Járt már orvosnál, nem igazán foglalkoztak vele, kapott gyógyszert, de nem használt. Ő már nem bizakodik, pedig a hajnali merevedése az 100%-os, és én emiatt reménykedek. Már annyira rá is görcsöl az egészre, és folyamatosan retteg, hogy kudarcot vall.. Tudna valamit javasolni? Lehet még remény?
Kedves Hölgyem!

Először az orvosi okokat szükséges feltárni. Érdemes olyan urológust, vagy andrológust felkeresni, aki komolyan veszi párja problémáit.
A merevedési gondot okozhatja az is, hogy ez egy friss kapcsolat, amiben még nem csiszolódtak össze szexuálisan. Erre tevődik rá, hogy a kezdeti merevedési problémákat most már elővetíti a párja, így az önbeteljesítő jóslatként sajnos be is következik. A leveléből azt érzem, hogy nem csak a párja, de Ön is görcsössé vált ettől a helyzettől, ami tovább növeli a feszültségüket.
Az jó hír, hogy van reggeli merevedés. Érdemes az együttléteket a nap eléjre tenni, amikor pihentebbek, és a vágyat támogató hormonszintek is magasabbak. Ha kívánja párja a szeretkezést, de a merevedés önmagától nem jön létre, akkor kézzel, illetve orálisan segítsen annak létrehozásában.
Sajnos minél inkább erőltetik, annál kevésbé fog működni a közösülés. Legyen elfogadott, hogy esetleg csak pettinging jutnak el, vagy csak Önnel foglalkozik, illetve nem szeretne, vagy nem tud közösülni, elélvezni.
Ha megengedőek, türelmesek, elfogadják a betegséggel járó változásokat, változtatásokat, a szorongásaik csökkenni fognak és idővel javulni fog a szeretkezéseik minősége.
Amennyiben nem boldogulnak, keressenek fel az orvosi vizsgálatok után egy szexuálpszichológus, aki segíti szexuális életük rendezését.

Üdvözlettel,


Kincses Györgyi
2022-01-10 14:09:32
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja