SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Oláh Bernadett


Oláh Bernadett
Lakberendező, Feng Shui szakértő, kínai asztrológus

Elérhetőségeim:
Honlap: http://dettydesign.hu
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Bágua központi terület

Kedves Bernadett!

2 témában szeretném a segítségedet kérni. Az első, hogy a Központi terület nálam pont a WC-re esik. Mivel panelben élek, átépítés nem lehetséges. A WC-tetőt mindig lehajtva tartom, de mivel tudnám még ellensúlyozni a negatív hatásokat. Gondoltam, hogy okkersárgára festem a falakat. A csempe világos bézs. Jó ötlet?
A másik kérdésem pedig a Párkapcsolat, szerelem terület. 9-es a Kua-számom és így pont a DNY-i terület a gyengeségem. Tettem az ablakba szerelemhozó mandalát, állítottam fel egy egész kis oltárt kacsapárral, rózsaszín mécsesekkel, rózsakvarccal. 9 éve élek itt és ez idő alatt nem volt egyik kapcsolatom se tartós, sajnos most is egyedül vagyok.
Szoktam tértisztítani, időközönként lomtalanítok, elajándékozok ezt-azt. Nemrég találtam 4 db órát, persze mind megállt. Ezeket cseréltem. Illetve találtam 2 régi naptárat, egyből kidobtam.
9-esként mit tehetnék még az ügy érdekében?

Válaszodat előre is köszönöm!

Szép napot kívánva,
Timi
Kedves Timi!

Nagyon nehezet kérdeztél. Jó lenne egy kivitelező, hozzáértő szakértővel beszélni, hogy a fürdőszobát fel lehetne - e cserélni a wc-vel. Ez hatalmas átalakítás lenne. Lehet, talán jobb lenne elköltözni ebből a lakásból.
Nem éltem még hasonló lakásban, nyilván nincs tapasztalatom az ügyben. Viszont volt ügyfelem, aki megfogadta a tanácsomat és áthelyeztette a wc-t máshova. Viszont ő házban élt, talán könnyebb volt az áthelyezés a több hely miatt. Azóta elégedett ott az életével.
A wc színével ez esetben nem nagyon tudsz harmonizálni. Mivel középponti területen van a wc, minden erőfeszítés, tett úgymond kakiba kerül. Nem fognak úgy menni a dolgaid, ahogy eltervezted. HIába a megfelelő színű festés, vagy anyaghasználat.

Ha 9-es a qua számod, akkor a D-i hír-hírnév terület a te személyes életterületed. Ott kell rendesen feng shui szerint harmonizálnod. Illetve ott is kell. E mellett, ha párkapcsolati problémád van, akkor a 2-es DNY-i szerelem-házasság terület is harmonizálásra vár. Ha van kapcsolatod, akkor itt párosan elhelyezett tárgyakkal, rózsaszín, vörös kiegészítőkkel, kellemes, jó hangulatú képekkel energetizálhatsz. Ha ez még a hálószobára is esik, akkor ott párkapcsolati képeket is kirakhatsz olyat, amelyen nem vagytok egymásnak háttal, egy irányba néztek, nincs közöttetek gyerek.

Ha nincs párkapcsolatod, akkor a 9-es hír-hírnév területre kihelyezhetsz ló szimbólumot. Ez új partnert jelent. És iránytű módszer szerint kell megtalálni ezt az életterületet. A ló balról jobbra tartson, ne legyen igavonó, ne legyen öreg-elesett állat, ne legyen csikó, ne legyen több ló, egészségesnek látszódjon. Legyen az anyaga fa, vagy bőr.

És mindezek mellett természetesen lomtalanítás és tértisztítás szükséges.

Legyen szép napod!


Oláh Bernadett
2021-06-16 15:42:10
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja