SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Oláh Bernadett


Oláh Bernadett
Lakberendező, Feng Shui szakértő, kínai asztrológus

Elérhetőségeim:
Honlap: http://dettydesign.hu
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Feng Shui

Kedves Bernadett!

A tv és a a számitógép feng shui szerint melyik életterületre való?
Nekem ugyanis sajnos a középpontba került, a számitógép a fal egyik oldalán( nappaliba), a másik oldalán a falnak a tv( szobába)ugyanis nincs lehetőségem máshová tenni.
Sajnos a ház középpontaj falba esik , így a fal két oldala, (vagyis még 50 cm a surár a körnek ami a középpont , ha jól tudom)szintén közepe a háznak.
Jó helye van itt a számitógépnek és a tv-nek,
Ha nem mivel tudom ezt orvosolni?
A lakás középpontját mivel tudom orvosolni, hiszen a falba esik,
Köszönöm
Ágika
Kedves Ágika!

A lakás középpontja egy kb 1-1,5 m átmérőjű kör. Ezt jó szabadon hagyni, hogy az energiák megfelelően tudjanak áramolni.
Ami a középpontban található, az - mondhatni - tölti ki az életünk nagy részét.

Itt fal található Önnek és a fal egyik ill. másik oldalán áll a tv és a számítógép. Ezek víz eleműek. A legjobb helyük a víz illetve a fa területeken lenne.
Amit tehet, hogy nappal, mikor nem használja őket, elrejti, letakarja őket úgy, hogy azért illeszkedjenek a helyiségekbe.

Ezen kívül - legyen ennek a falnak mindkét oldala harmonikusan, kellemesen dekorálva, nem zsúfoltan, hanem szellősen berendezve.

Üdvözlettel:

Oláh Bernadett
2022-01-02 17:53:23
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja