SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Oláh Bernadett


Oláh Bernadett
Lakberendező, Feng Shui szakértő, kínai asztrológus

Elérhetőségeim:
Honlap: http://dettydesign.hu
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Lakberendezés !!Feng shui

Kedves Bernadett!

Van egy kis plussz terület DK részen( és egy pici D rész)Tudnám ezt valahogy orvosolni,??
Ugyanis ezen a kis plussz részen van a bejárat( egy kis beugró rész) és két hatalmas ablak, azt hiszen itt elszökik az energia.
Amióta ebbe a házba lakunk nincs rendes munkánk, nincs pénzünk, valahol nagy elakadás van.
Mindent megteszünk, de sosem jön semmi össze.
Most is hat hónapja nem alálok munkát, pedig mindennap több helyre beadom az önéletrajzot, állandóan munka után járok, de sajnos nem jön össze még alkalmi munka sem.
Most havi 22 800 ft-ból élek, ami még kenyérre is alig elég.
Megpróbálom eladni amit feleslegesnek gondolok( sajnos még eladni sem tudom, mert nincs vevő), így tengődök hat hónapja.
Most már ott tartok, hogy nem látok kiutat,,ezért gondolkodtam szétnézek a feng shui területén , talán tudok valamivel segiteni, hogy elinduljak , mert most csúszok lefelé a lejtőn.
Kérem segitesen!
Szélcsengő vagy kristály lehet tenni erre a plussz területre.
Nagyon köszönöm! Várom válaszát!
Tisztelettel: Anna
Kedves Anna!

Remélhetőleg jól rajzolta fel a bagua térképet az otthonára. Én mindenképpen iránytű iskola szerint osztanám fel a területet, és nem bagua módszer szerint, hiszen hosszútávon szeretné ebben a házban megoldani a problémáit. Ahogy a nevében is benne van, iránytű szükséges hozzá.
Amennyiben jól osztotta fel a területet, akkor tényleg fontos orvosolni a többlet területet, mert okozhat problémákat a pénzkezelésben.

1. az ablakokra érdemes függönyt tenni. Ha ezt nem szeretné, kerülhetnek az ablakpárkányra növények, vagy az ablakra megfelelő mandala matrica
2. gyors hatású, ha a többlet falszakaszt (DK) föld elemű színnel kezeli - bagua és iránytű módszer esetén
3. lassabb, kiegyensúlyozottabb hatású, ha fém színekkel orvosol (DK) - csak iránytű módszer esetén
4. hosszú évekig hat, ha tűz színeket alkalmaz a többletet adó falszakaszon (DK) - csak iránytű módszer szerinti felosztásnál.

Az egészen pici D-i területet, ha az tényleg nagyon pici, talán nem fontos orvosolni. Persze jó volna látni, hogy pontosan hogyan helyezkednek el a felosztott életterületek az otthonában...

A fenti orvoslás mellett Érdemes lenne még odafigyelni az ÉK-i tudás-önművelődés területre is, hogy ott minden megfeleljen a feng shui tanainak.

Illetve tudni kellene, hogy mi az ön személyes életterülete (születési dátumból lehet kiszámolni - qua szám), hiszen azon a területen is jó volna harmonizálni feng shui szerint.

Amikor feng shui szerint elemzést végzek valaki otthonában, akkor a megadott születési dátumokból fel szoktam állítani a kínai asztrológiai képletét is. Ebből a képletből - komolyabb elemzés nélkül is - sok mindent ki lehet olvasni: miért történnek úgy a dolgok az életében, ahogy, mik az Ön erősségei, miben jó, miért azt az időszakát éli amit, milyen időszak következik.

Fontosnak tartom még leírni - korábbi válaszaimban is több helyen leírtam, hogy minden feng shui harmonizálást meg kell előznie egy alapos lomtalanításnak, nagytakarításnak és tértisztításnak! Ezek nélkül nem kapják meg a várva várt eredményt.

Remélem, tudtam segíteni:

Oláh Bernadett
2021-05-01 08:37:13
Olvasói értékelés: 5/5
A szerkesztő ajánlja