SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Papp Gyury


Papp Gyury
Lelki Segítő és Spirituális Tanácsadó

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-70/420-21-44 - telefonos tanácsadás és időpont egyeztetés
Ha CSAK a magas telefonköltség miatt nem hívsz! - visszahívlak!
E-mail: samael144@gmail.com
Blog: http://dogmaknelkul.blogger.hu
Facebook: https://www.facebook.com/gyury.papp.1
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Alvásparalízis, testen kívüli élmény

Kedves Gyury! A kérdésem, amivel Önhöz fordulok a következő. Kb. másfél éve beleolvastam egy alvásparalízissel foglalkozó fórumba, de nagyon nem kellett volna, mert ezután furcsa dolgok kezdődtek nálam. Volt ebben valami kísértés-féleség, éreztem negatív energiákat, szorongást, félelmet, egyszer valami erő annyira összeszorított, hogy úgy éreztem majd megfulladok és más hasonlók történtek sajnos. Azóta nem is bírok teljes sötétségben aludni, hagyok egy csíknyi fényt a függönyön, hogy ne legyen vaksötét. A leggyakoribb azonban a testen kívüli élmény. Egyértelműen az és nem álom. Hirtelen lép fel ez a tudatállapot, általában ha zaklatottan vagy nagyon fáradtan fekszem le, aztán gyorsan beleesem ebbe az állapotba. Előtte szokott lenni fülcsengés de volt már érzékkiesés is. Aztán konkrétan érzem, ahogy kiszáll a lelkem a testemből. Jobb esetben lavírozok a szobában vagy a lakásban, nem egyszer jó pár évvel ezelőtti bútor-elrendezést látva ilyenkor, de sokszor kirepültem az ablakon is. Volt, hogy láttam a saját testemet az ágyon, de ilyenkor nem minden pont olyan, mint a valóságban. A gondom az egésszel az, hogy számomra ez kifejezetten kellemetlen, ijesztő élmény, cseppet sem vágyom rá. Nem én képzelem, tényleg ijesztő. Csináltam rá egy oldást de nem sokkal utána megint volt és az eddigi legrosszabb, mivel arról szólt, hogy kirepülök a lakásból és ahogy suhantam, felfelé repültem iszonyú erővel és majd megfulladtam a súrlódástól, nagyon-nagyon rossz volt. Buzgón imádkozom ilyenkor, hívom Jézust, Szent Mihályt, de bánatomra nem érkezik azonnali segítség. Nagyon érdekel az ezotéria, elég nyugis, kicsit magamnak való ember vagyok. De ezek a dolgok csak a fórum olvasása után jelentkeztek. Azt se tudom eldönteni, hogy mindez a jó vagy a rossz erők műve-e? Ez nagy bizonytalanságot és zavart ébreszt bennem, hogy miért packázna velem bármiféle gonosz erő, ha meg a jó erő teszi, akkor miért, mire jó ez? Hogy mulaszthatnám el ezeket a dolgokat végleg, hova kéne szellemileg továbblépnem, mi az üzenete mindennek? Nagyon megköszönöm, ha válaszol, mert a környezetemben nem találok olyan embert, aki értene az ilyesmihez, a spirituális érdeklődésemmel is elég egyedül állok. Köszönöm válaszát, üdvözlettel Vajda Veronika.
Keedves Vajda Veronika!
Úgy érzem egyazon levél írója mint az alábbi levélnek, így ugyan azt javaslom :)
További áldott életet!


Papp Gyury
2015-03-29 23:07:25
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja