SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK
Papp Gyury


Papp Gyury
Lelki Segítő és Spirituális Tanácsadó

Elérhetőségeim:
Telefon: 06-70/420-21-44 - telefonos tanácsadás és időpont egyeztetés
Ha CSAK a magas telefonköltség miatt nem hívsz! - visszahívlak!
E-mail: samael144@gmail.com
Blog: http://dogmaknelkul.blogger.hu
Facebook: https://www.facebook.com/gyury.papp.1
A szakértőnk jelenleg nem fogad kérdéseket, ezért csak az eddig neki feltett kérdéseket és az ezekre adott válaszokat tudod megtekinteni!

Kérdezz-felelek

Kérdezni a gomb megnyomásával tudsz, amennyiben a napi kérdések száma még nem haladta meg a napi limitet.

Elõre megálmodok mindent

Kedves Gyury !
Nem is tudom miért írok önnek, de talán megpróbálom megfogalmazni. Én mindent megálmodok, és ezt szó szerint értse. Megálmodtam a fiam születését,mikor még azt sem tudtam hogy terhes vagyok. Édesanyám halálát, és ahogy ezt megálmodtam, pár hónapon belül bekövetkeztet. Munkahely váltást, tudom mikor leszek beteg, akkor álmomba eszek, és ez azt jelenti betegség. Tudom mikor ki áskálódik, ellenséges irántam. Megtudná mondani mi ez, ..miért álmodok meg ilyen dolgokat? Nagyon rossz sokszor, mert félek, és tudom hogy valóság lesz belőle.

Más...van egy párom, egy nagyon rendes, lelkiekbe érzékeny, jó ember. Senkit nem csap be, senkinek nem árt. De sajnos őt veri a sors, a volt ex tesz róla hogy megrondítsa az életét. Szinte átok az a nő, maga a kígyó. Miért van hogy ezt teszi vele, mikor ő neki nem ártott? Tudom hogy nem vagyunk egyformák, hogy vannak gonosz, és jó emberek a földön. De miért kell bántani azokat, akiket régen szerettünk ?
Üdv...Éva.
Kedves Kérdező!
Sokan vannak hasonló helyzetben és rendelkeznek hasonló képességekkel mint Ön, csak inkább magukban tartják élményeiket, vagy tovább fejlesztik, és mint "médium", és vagy maguk, vagy környezetük, vagy a köz javára, illetve anyagi haszonszerzésre használják.
Ez a képességet a köz nyelv 6. érzéknek nevezi.
Ez a KÉPESSÉG összeférhetetlen a félelemmel.
A valóság egy olyan szegmensét lehet ezzel a képességgel látni, ami az anyagi valóság felől nem érzékelhető.
Áldásként kel ezt fogadni, de ALÁZATTAL kezelni, és nem vissza élni vele, mert ez csak azoknál alakulhat ez ki, születésüknél fogva más dimenziók üzeneteinek közvetítésére hivatottak.
Privát - személyes találkozás esetén szívesen segítek a lényeg és az összefüggések megértésében.
Tisztelettel:

Papp Gyury
2015-10-09 21:49:05
Olvasói értékelés: nincs még értékelés
A szerkesztő ajánlja